WHATSUP ȘI SOȚIA ȘI-AU SPUS ADIO, DUPĂ 9 ANI DE MARIAJ

Dispățire bombă în showbiz! What’s Up, unul dintre cei mai în vogă artisți din industria muzicală românescă, a decis să pună capăt relației.

După 9 ani de relație, acesta a decis să se despartă de Simina

What’s Up și Simina și-au spus ”adio” după 9 ani de relație. Anțul divorțului a fost făcut de artist prin intermediul unei rețele de socializare.

”Au fost 9 ani frumoși cu bune cu rele, dar se pare că, în momentul în care apare nepotrivirea, iubirea se poate transforma in obișnuință.

Te iubesc ca om, Simina, îți mulțumesc atât pentru momentele frumoase in care am crescut, cât și pentru toate momentele grele din care am învățat ce nu vrem de la viață, dar am crescut.

Ne așteaptă o viață lungă în față, sper să-ți găsești sufletul pereche și să primești tot ce n-am putut eu ca barbat să-ți ofer.

”P.S.: Rog presa, prietenii apropiați, cunoștințele, fanii si haterii să nu ne intrebe nimic cel puțin o perioadă, avem nevoie să digerăm și noi situația, momentan.

S-a destrămat ceva ce am clădit 9 ani. Mergem mai departe. Numai bine tuturor!”, a fost mesajul postat de What’s Up pe Instagram.

Lasă-ne un comentariu!