Vulpiţa şi Viorel, pentru prima dată la munte! Soţii Stegaru au făcut spectacol pe pârtie / VIDEO

Pentru că nu au văzut niciodată muntele, Veronica şi Viorel au fost în vizită la Bran. De cum au ajuns, oamenii s-au îngrămădit să facă poze cu ei. Pentru cei doi soţi, distracţia a început cu săniile, dar, la un moment dat, şi-au pus în picioare şi… schiurile. Ei bine, cum s-au descurcat Veronica şi Viorel?

Veronica şi Viorel Stegaru au ajuns la munte. Pentru prima dată în viaţa lor, cei doi au văzut pârtiile şi au îmbinat utilul cu plăcutul. Au muncit, dar s-au şi distrat. Şi… de îndată ce au ajuns pe Valea Prahovei, lumea s-a înghesuit, ca la urs, să facă poze cu cei doi soţi din Judeţul Vaslui.

Play Video
Prima oprire a fost pe pârtia din Staţiunea Bran, acolo unde soţia-Vulpiţă şi Viorel s-au dat cu sania. Ba chiar fanii i-au oprit din distracţie pe Veronica şi pe Viorel, ca să le dea câteva sfaturi.

„Să comunice mai mult între ei, să nu îi intereseze persoanele din jurul lor, el să nu se ia după ce a spus ea, voi vă vedeti de casa voastră în continuare”, i-a sfătuit un admirator.

spynews.ro/dffaed04-eacf-4654-bd6d-cd37b242899f

Să revenim însă la… derdeluş. După ce s-au dat cu sania, Veronica şi Viorel au încercat alte sporturi de iarnă, cum ar fi… schiatul. Pentru prima dată, cei doi au pus schiurile în picioare. Şi a ieşit mare… spectacol.

„La început se schiază fără beţe, ca să putem sta la poziţia iniţială de schi. Deci poziţia întotdeauna când schiem, trebuie să fie cu genunchii flexaţi”, le-a explicat instructorul.

După câteva căzături zdravene, Viorel a reuşit, într-un final, să-şi menţină echilibrul şi să stea în picioare.

Dar să o vedem şi pe Veronica în acţiune, pentru că a venit şi rândul ei să încerce schiurile… Ei bine, au făcut-o şi pe asta!

Însă în drumul spre hotel, soţia-Vulpiţă şi Viorel s-au oprit să mănânce ceva, la grătarul care sfârâia la baza pârtiei. Că deh, după atâta sport şi pe cei mai pricepuţi schiori îi încearcă foamea… Şi dacă tot au fost la Bran, soţii din Blăgeşti au dat o fug şi până la Castelul vestit în toată lumea.