Toată lumea îl știe pe tatăl lui Livian, Nelson Mondialu! Cum arată mama concurentului de la Puterea dragostei!

Cum arată mama lui Livian de la Puterea dragostei.

Livian de la Puterea dragostei este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din casă. Acesta este foarte aproape de a forma un cuplu cu Bianca, favorita din ultimele săptămâni a publicului și încă din prima zi a reușit să se remarce datorită poveștii sale de viață.

El s-a prezentat drept „Mr Livian”, iar Andreea Mantea a vrut imediat să afle de ce își spune așa, iar concurentul i-a spus că astfel atrage mai ușor atenția fetelor.

Cum s-au cunoscut părinții lui Livian
Și dacă toată lumea știe cine este tatăl său celebru, ei bine, puțini știu ce mamă superbă are.

Soția lui Nelson Mondialu, Liana, l-a cunoscut pe tatăl lui Livian pe vremea când era numai o puștoaică. Aceasta are 41 de ani, iar Livian este extrem de mândru de mama sa și are numeroase fotografii cu ea.

Iar povestea Lianei cu Nelson este una neobișnuită, explicată într-un interviu mai vechi chiar de Nelson Mondialu:

„În ’93, vândusem garsoniera în care locuisem cu fosta, iar cu o parte din bani îmi luasem Renault 25 V6, o maşină foarte şmecheră la vremea aia.

Eram chiar tare! În cartier aveam obiceiul să stau la un bar, Coco Bar se numea, iar pe acolo trecea Liana cand venea de la școală!

Mi-a sărit imediat in ochi, era foarte faină! Dar ea fugea de mine, eram plin de aur că-mi plăcea aurul, și spunea mereu: Uită-te, ăsta e omul cu aur! şi fugeau amândouă”, spune Nelson.

Numai că Liana era minoră, iar când au aflat părinţii ei cu cine s-a încurcat, l-au dat pe mâna poliţiei.

„Voiau să mă bage la corupere de minori, dar ea a spus că se omoară, că mă iubește și până la urmă am căzut la pace, de față cu ei, să nu ne mai vedem.

Dar normal că ne vedeam pe ascuns! Până la urmă i-am făcut pașaport și ei, mă temeam să nu intru la pușcărie și s-o pierd. Am întrebat-o dacă vrea să fugă cu mine în Europa, ea mi-a zis că vine dacă promit să nu-mi bat joc de ea, eu i-am promis, iar într-o seara, pe la 11, când toți ai ei dormeau, a ieșit tiptil din casă și am fugit împreună în Ungaria.

Au fost probleme la graniță, că ea era minoră, dar m-am descurcat eu, chiar dacă nici bani nu prea mai aveam, că-i pierdusem pe toâi la jocuri electronice.

Mașina o accidentasem grav, n-a mai rămas din ea, dar mi-am vândut geaca și aveam 100 de mărci. Așa am plecat noi în Ungaria, unde ne-am făcut o viață și am strâns bani frumoși!”, a mai povestit Nelson.

Lasă-ne un comentariu!