“Sotul mi-a dat foc, apoi m-a parasit, dar e cel mai bun lucru care l-a facut pentru mine!” Povestea tulburatoare a unei mame singure

A stat 51 de zile in spital, a facut peste 20 de operatii, dar acum crede ca e cel mai bun lucru care i se putea intampla. Povestea acestei mame care isi creste singura fiica este tulburatoare.

Mitch si Courtney Waldron erau casatoriti de doua luni cand au plecat intr-o excursie ce avea sa le schimbe viata pentru totdeauna. Cei doi au mers intr-o excursie in aer liber, cand un accident groaznic a avut loc.

Mitch a facut un foc de tabara, iar cand acesta incepea sa dea semne ca se va stinge, barbatul a turnat mai multa benzina pe foc. A pus atat de multa, incat fata si parul  lui Courtney, care statea in jurul focului, s-au aprins ca o torta.

,,Ma durea. Stateam acolo si imi dadeam constant palme, incercand sa scap de flacari. Cedeam ca o sa mor”, a declarat tanara. Mitch a sunat la urgente spunand:

,,Doamna, sotia mea arde. Va rog, grabiti-va. Am facut un foc de tabara care a explodat. Avem nevoie de ajutor… A fost prostesc din partea mea.”

Pana cand a ajuns la spital, 40% din fata si suprafata corpului ei erau arse, chiar si mainile, fiindca incercase sa isi stinga focul de pe fata cu ele. A petrecut 51 de zile in spital, a trecut prin 20 de operatii pentru a i se repara fata si corpul, si, totusi, inca este desfigurata.

La doua saptamani dupa ce a fost externata, sotul i-a spus ca o lasa sa creasca fetita in varsta de 4 ani singura, si sa-si plateasca facturile medicale in valoare de 2 milioane de dolari, tot singura. Barbatul si-a parasit sotia si fiica, care nu aveau nici unde locui.

Din fericire oamenii le-au auzit povestea si au strans bani, construindu-le apoi celor doua o casa in care s-au putut muta repede. Cu ajutorul oamenilor si-a platit si facturile medicale.

In ciuda sirului de ghinioane, femeia crede acum ca faptul ca sotul ei a plecat a fost o binecuvantare:

,,Cred ca daca el ar fi ramas, m-ar fi tras in jos. Nu as mai fi fost atat de puternica, asa cum sunt azi, si nu as fi facut atat de multe progrese. Sprijinul pe care l-am primit de la oameni a fost incredibil.

Sunt atat de binecuvantata. Cand ma uit in oglinda, inca ma vad pe mine, in sufletul meu stiu ca sunt la fel de frumoasa ca inainte.”

Lasă-ne un comentariu!