Soțul Andreei Bălan, scene intime cu o altă femeie în parcarea teatrului

Soțul Andreei Bălan, scene intime cu o altă femeie în parcarea teatrului. Cuplul Andreea Bălan și George Burcea se pare, că se apropie cu pași repezi de separare. Paparazzi Cancan.ro, l-a surprins pe soțul cântăreței în parcarea teatrului în timp ce se afla într-o ipostază tandră cu o femeie blondă.

VIDEO! Soțul Andreei Bălan, scene intime cu o altă femeie în parcarea teatrului
În presa mondenă se zvonește că mariajul dintre Andreea Bălan și George Burcea ,se clatină ușor, iar o posibilă despărțire este inevitabilă. Miercuri seară, George Burcea a fost surprins în parcarea teatrului Național București, în compania unei femei blonde, iar după câteva minute, cei doi s-au îmbrățișat și au luat-o pe drumuri separate.

Soțul artistei s-a urcat în mașina unui, prieten și au mers la o șaormărie, după care au făcut câteva ture prin oraș. După ce s-au săturat de plimbat, George și prietenul său s-au îndreptat către o adresă din zona Vitan, unde actorul și colegul său au înnoptat.

Așadar, acest lucru denotă faptul că George Burcea a plecat de acasă, iar zvonul divorțului de Andreea Bălan pare că devine din ce în ce mai plauzibil.

Mesajul postat de Aurelian Temișan
După ce în urmă cu câteva ,zile s-a zvonit că Andreea Bălan și George Burcea ar divorța, Aurelian Temișan a ținut să clarifice situația. În urmă cu câteva minute, cântărețul a postat un mesaj care se referă la problemele dintr-o căsnicie.

Mesajul integral
Salutare oameni dragi, cunoscuti, necunoscuti, apropiati, prieteni virtuali, Prieteni… Vreau sa lamuresc niste nelamurite. In ultimele zile am fost sunat direct, am fost intrebat in mesaje la postari, in mesaje private, chiar si direct pe strada sau in discutii avute in alte cercuri, ce se intampla cu Andreea si George? Ei bine… nu stiu exact. Nu stiu nu pentru ca nu ma intereseaza, nu stiu pentru ca nu voi intra in casa, viata si sufletul lor cu forta. Mie nu mi-ar placea sa imi intre cineva in casa si sa imi spuna cum sa imi mut mobila, daramite cum sa imi traiesc viata. Ii iubesc pe amandoi, casa mea le e deschisa oricand vor vrea sa vina, amandoi sau pe rand, pe cele mici le ador, dar… pana aici, a scris Temisan pe rețeaua de socializare.