Soțul Andreei Bălan, George Burcea, s-a ales cu dosar penal!

Soțul Andreei Bălan, George Burcea, s-a ales cu dosar penal după ce polițiștii rutieri l-au prins drogat la volan. Acesta se afla sub influența cocainei.

Pe 21 februarie, la ora 10.00, acesta conducea un Mitsubishi și a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor, din localitatea ilfoveană Voluntari, la doar câteva străzi distanță de locuința sa.

A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină.

Se pare că soțul Andreei Bălan era filat de polițiști de mai mult timp
Lui George Burcea i s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii așteaptă acum buletinul toxicologic de la medicii legiști, în care va fi trecută concentrația de cocaină pe care o avea în organism, dar și cum substanța i-a putut influența capacitatea de a conduce un autoturism pe drumurile publice.

Dosarul va ajunge pe masa procurorului și apoi va fi trimis în judecată. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la un an.

Soțul Andreei Bălan nu mai are voie să conducă până la definitivarea dosarului, iar dacă va fi condamnat permisul îi va fi anulat. Pentru a putea șofa din nou, George va trebui să dea examen, însă, după o perioadă de aproximativ doi ani de la condamnare. Atunci va fi considerat reabilitat.