Soția lui Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu se află în comă la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din Capitală, după ce luni seara a suferit un stop cardio-respirator.

Soția acestuia, Simona, a făcut primele declarații despre starea artistului.

Simona Secrier face un apel către oamenii care îl apreciază pe artist să se roage pentru sănătatea lui, situația fiind una gravă.

„Dacă iubiți un mare artist al României vă propun să ne rugăm și să ne dorim ca el să fie bine”, a aceasta, la Agenția Vip.

Adrian Daminescu a postat și el un mesaj pe Faceebook despre colegul său de breaslă. „Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el”, a scris artistul.

Cântărețul a fost resuscitat timp de 10 minute, iar acum este internat pe secția de Terapie Intensivă. Medicii sunt rezervați în privința șanselor lui de supraviețuire.

Într-o intervenție la România TV, Marius Țeicu a declarat că a aflat și el despre starea prietenului : „Nu îmi vine să cred, e groaznic. Am vorbit cu el acum o săptămână, m-a sunat de ziua mea. Eu cred că o să-și revină, trebuie sa-și revină. El are o voință mare. Dumnezeu îl va ajuta, pentru ca avem toți nevoie de el”, a spus compozitorul.

„Ar trebui să avem mai multă grijă de artiștii valoroși, atunci când sunt în viață. Am crescut cu acești mari artiști și ne doare când auzim vești din astea triste”, a declarat și Adrian Enache, la același post TV.

Adrian Daminescu a postat și el un mesaj pe Faceebook despre colegul său de breaslă.

„Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el”, a scris artistul.

Lasă-ne un comentariu!