Simona de la Puterea Dragostei, îndrăgostită până peste cap de Culiță Sterp

Simona este foarte îndrăgostită de Culiță Sterp. Concurenta de la Puterea Dragostei i-a spus artistului să-i promită că va rămâne în emisiune pentru ea.

Simona pare îndrăgostită până peste cap de Culiță Sterp. Concurenta nu îi este indiferentă artistului, așa că el a spus că pentru Simona ar putea să rămână în casa Puterea Dragostei ca și concurent.

„Culiță, te între serios! Vrei rămâi aici, în emisiune, ca și concurent?”, l-a întrebat prezentatoarea Andreea Mantea pe artist.

„Pe bune că aș vrea, că îmi place mult, dar nu pot pentru că în fiecare weekend trebuie să fiu plecat la treabă. Numai dacă fac navtea… Cum fac?”, arîspuns el zâmbind.
„Dacă te hotărăști, gândește-te bine și facem treaba serioasa, ok?”, spus Andreea Mantea.

„O să mă gândesc bine la asta, că Simona m-a cam pus pe gânduri. Nici eu nu mai glumesc. Simona, vezi, de mă faci să rămân aici și nu faci cuplu cu mine și nu ești serioasă și faci prostii… Eu îs nebun”, a spus Culiță Sterp.

„Eu zic să rămâi și o să vezi!”, i-a spus Simona, concurenta care aer o mare slăbiciune pentru artist.

Puterea Dragostei: Simona, așa cum nu credeai că o vei vedea! Cât de îndrăgostită este de Culiță Sterp
Simona a fugit spre casa băiteților pentru a-l îmbrățișa pe Culiță, refuzând totuși să-l sărute. I-a cerut artistului să rămână în casă pentru ea, iar el i-a furat un pupic.

„Dacă îmi dai un pup pe gură, rămân”, i-a zis Culiță Sterp Simonei.

Simona nu crede, însă, că artistul va rămâne în casă nici măcar dacă îl sărută, așa că a rămas destul de rezervată, deși este topită după el.

„Deci, vreau să rămân aici și dacă nu ești serioasă… Dacă îmi dai pup rămân”, a mai spus el, în timp ce o ținea pe Simona în brațe.

„Dacă eu te pup și tu pleci?”, a întreba concurenta, nesigură pe intențiile cântărețului.

„Păi vin înapoi”, i-a răspuns el.

Simona era vizibil emoționată în timp ce stătea în brațele singurul bărbat din casă care a făcut-o să se poarte ca o fată îndrăgostită.

„Nu te pup pentru că o să pleci”, i-a spus ea.

„Nu plec, dacă tu vrei să nu plec, nu plec”, a asigurat-o Culiță pe Simona.

„Promite-mi!”, l-a îndemnat ea. „Eu nu vreau să pleci! O să te pup dacă rămâi”, i-a zis el.

Simina nu crede într-o posibilă relație între Simona și Culiță Sterp

„Am văzut astăzi o altă Simona, chiar cred că îi place de Culiță, dar el sigur nu își dorește nimic cu Simona, poate doar ceva de o noapte și atât!”, a spus Simina după ce a văzut-o pe Simona cu artistul.

Lasă-ne un comentariu!