Simina de la Puterea Dragostei, despre problemele cu rinichii

Simina de la Puterea Dragostei a vorbit în emisiune despre problemele ei cu rinichii. Ce verdict au dat medicii din Istanbul.

Simina de la Puterea Dragostei a ajuns la spital din cauza durerilor de rinichi. Alex Zănoagă a declarat că iubita lui are nevoie de un transplant, dar medicii de la clinica medicală din Istanbul au declarat că problemele de sănătate ale brunetei nu sunt deloc atât de grave pe cum spune ea.

„Am fost la spital că mă doare rinichiul derpt și mi-a spus că nu am nimic. Am vorbit cu cineva și mi-a spus că îl doare tot așa. La control mi-a spus că nu am nimic, dar eu nu am putut să dorm de durere”, a spus Simina după vizita ei la doctor.

Andreea Mantea i-a spus Siminei că Alex Zănoagă a declarat în emisiune că ea are nevoie de un transplant.

„Nu trebuia să zici…”, i-a spus Simina iubitului ei. „Este grav de doi ani. Înainte să vin aici a fost frig și am fost la munte și iar mi-a fost rău și am avut crize cu rinichii. Am mers la medic și a spus că sunt mai bine și că ar trebui să mă duc să încerce mai multe antibiotice ca să vadă la ce este sensibilă infecția respectivă. Nu m-am dus că îmi era frica și apoi, pe 14 ianuarie, am fost în Istanbul”, a spus Simina de la Puterea Dragostei.

Simina de la Puterea Dragostei se folosește de problemele de sănătate pentru a părăsi emisiunea?

Andreea Mantea crede că Simina de la Puterea Dragostei exagerează în legătură cu problemele ei de sănătate pentru a părăsi emisiunea.

„Important este ca tu să îți iei tratamentul pentru că ai o simplă infecție urinară! Nu folosi asta ca un motiv sau un șantaj”, a spus prezentatoarea.

„Nu e un șantaj pentru că pot să plec”, a spus Simina.

„Eu îți spun, nu ai nimic. Ai o simplă infecție urinară, nu ai nimic”, a insistat Andreea Mantea.

Lasă-ne un comentariu!