Simina de la „Puterea Dragostei” a devenit oficial doamna Zănoagă. Vezi cum arată bruneta în rochie de mireasă

Simina Loica, fosta concurentă aemisiunii „Puterea Dragostei”, difuzată pe Kanal D și-a unit destinul cu Alex Zănoagă, pe care l-a cunoscut în cadrul show-ului de televiziune. Cei doi auformat un cuplu atât în casă, cât și în afara emisiunii, iar acum urmează să devină părinți.

Focoasa brunetă de la „Puterea Dragostei” s-a căsătorit. După orelație eșuată cu Jador, Simina s-a îndrăgostit din nou. Puterea dragostei s-a făcut simțită din nou în casa „Puterea Dragostei”. Uncuplu format în cadrul show-ului TV s-a căsătorit, iar acum urmează să devină părinți.

Simina de la „Puterea Dragostei” adevenit oficial doamna Zănoagă. Vezi cum arată bruneta în rochie de mireasă

Cuplul Alex Zănoagă șiSimina Loica și-au unit destinele într-un cadru familial alături de prietenii lor, concurenți și foști concurenți ai emisiunii „Puterea Dragostei”, dar și de familie. Simina a purtat o rochie albă, largă de mireasă, din cauza faptului căeste însărcinată. Mânecile erau vaporoase, brodate cu flori, iar focoasa brunetă și-a lăsat la vedere picioarele, căci rochia era lungă în spate și scurtă înzona din față.

Zănoagă a purtat costumul de ginere cu mândrie, accesorizat cu un papion. Ceidoi așteaptă cu nerăbdare să devină părinți.

Lasă-ne un comentariu!