Simboluri din vise pe care nu trebuie sa le ignoram

Sa visezi in timp ce dormi este un lucru obisnuit. Majoritatea oamenilor uita visele lor aproape in 5 minute de la trezire. Dar stii ca unele lucruri simbolizeaza lucruri minunate in viata reala? Iata cateva dintre ele.

1.Zburat

Zburatul in visele noastre exprima dorintele noastra de a ne atinge obiectivele si ambitiile in viata; el ne spune unde ne conduc aspiratiile si dorintele noastre. Cum putem ajunge acolo? Aceste vise tind sa ne motiveze si ne dau o noua raza de speranta in timp ce ne trezim dimineata. Exista un sentiment ca putem rezolva toate dificultatile din calea noastra.

2.Cascade

A vedea apa in visele noastre reprezinta starea emotionala a mintii noastre. Apa simbolizeaza curatenia si puritatea si reprezinta noi inceputuri care le spala pe cele vechi. Daca vezi cascade in vis, aminteste-ti daca se afla intr-o jungla intunecata sau pe o plaja, daca cascada era mica sau mare.

3.Dinti

Visele cu dinti sunt predominante printre toti. Dintii scosi reprezinta ceva care trebuie sa iasa, dintii putrezi simbolizeaza teama si anxietatea; de asemenea, caderea dintilor este foarte tipica. Este vorba de unele situatii noi cum ar fi teama de a pierde, de un nou loc de munca, de o relatie defectuoasa sau de minciuni ascunse.

4.Deces

Decesul determina incetarea a ceva, simbolizeaza sfarsitul ego-ului, anxietatea sau teama si moartea unei idei permite nasterea alteia. Visand la deces este semnul unei schimbari enorme in emotiile noastre. Daca vezi deces, intreaba-te daca tu esti cel care a murit si care a fost cauza.

5.Sarcina

Simbolizeaza o crestere si o dezvoltare semnificativa si poate reprezenta noi proiecte si dorinte viitoare. Intr-un astfel de caz, intreaba-te ce incerci sa creezi. Esti insarcinata cu posibilitati? Visele in care esti insarcinata pot aduce sperante de succes pentru un nou loc de munca sau o relatie.

6.Casa

Casele sunt legate de confort si securitate; simbolizeaza diferite aspecte ale personalitatii. In functie de partile locuintelor pe care le vezi, interpretarea se poate aprofunda. O mansarda simbolizeaza amintiri ascunse, in timp ce un subsol reprezinta o intuitie si o minte inconstienta.

Intr-un astfel de caz, intreaba-te daca ai grija de corpul tau si cum te vezi in lume?

7.Bani

Banii sunt despre noroc; castigarea la loterie reprezinta o schimbare a stilului de viata, in timp ce renuntarea la bani reprezinta pierderea. Visele despre bani ne indica adesea prosperitatea. Banii reprezinta fluxul vietii, deci daca vezi bani in visele tale, intreaba-te daca ai vreo datorie si ce ai face daca ai castiga la loterie?

8.Foc

In functie de scena din vis, visele cu foc pot avea semnificatii diferite. Focul la distanta reprezinta dorinta si transformarea, in timp ce daca te joci cu focul poate simboliza anumite situatii riscante; un incendiu reprezentand furie. Intr-un astfel de caz, eviti situatiile riscante?

9.Dezbracat

Asta reprezinta expunerea la anumite lucruri; se poate exprima adevarul unei slujbe sau al unei aventuri ilicite. Asta inseamna pierderea respectului si acceptarea defectelor si a imperfectiunilor.

Daca ti-a placut articolul te invit sa-l distribui si prietenilor tai. Iti multumim!

Lasă-ne un comentariu!