Sfaturi de pret de la o femeie de 92 de ani, catre toate femeile „Pastreaza relatiile doar cu oamenii veseli”

Sfaturi de pret de la o femeie de o eleganta speciala – Femeia nu inceteaza sa acorde timp ingrijirii personale si stie care este reteta tineretii

Dona Maria Jilo este o femeie de 92 de ani de o eleganta speciala. In fiecare dimineata la ora 8:00, Dona este deja imbracata, coafata, machiata modest, desi are o vedere slaba.

Sfaturi de pret – Femeia nu inceteaza sa acorde timp ingrijirii personale si stie care este reteta tineretii, sau de fapt retetele.

1. Nu va ganditi la cifrele care nu exista. Aici ma refer la varsta, greutate si inaltime. Lasa-i pe medici sa se preocupe de asta.

2. Pastreaza relatiile doar cu oamenii veseli. Cei nemultumiti si pesimisti te vor trage la pamant.

3. Continua sa inveti. Cunoaste mai multe despre computer, artizanat, gradinarit, orice. Nu lasa creierul sa leneveasca.

4. Pretuieste orice maruntis. Bucura-te de el la maxim.

Citeste si: O femeie inteleapta intelege ca, fara un barbat, viata nu se sfarseste

5. Razi cat mai des, tare si mult. Razi pana vei obosi. Si daca ai un prieten care te face sa razi mult, stai cat mai mult in preajma lui.

6. Cand vrei sa plangi: tine-te, sufera si mergi inainte. Unicul om care iti va fi alaturi toata viata esti tu. Traieste pana esti in viata.

7. Inconjoara-te cu tot ceea ce iubesti. Fie este vorba despre familie, animale, plante, hobby, orice. Casa ta este refugiul tau. Nu o abandona.

8. Ai grija de sanatatea ta. Daca esti bine, tine-o tot asa. Daca ai sanatatea instabila, intareste-o. Daca nu o poti intari, apeleaza la un ajutor.

9. Nu reveni acolo unde persista sentimentul de vinovatie. Mergi oricunde, numai nu acolo unde exista o vina.

10. Spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti si foloseste orice ocazie sa petreci timpul cu ei.

Sursa

Lasă-ne un comentariu!