Rugaciunea are mare putere: tumoarea de pe creierul unui copilas dispare dupa ce parintii ei se roaga

SUA – Un cuplu a multumit lui Dumnezeu pentru disparitia a unui maligne, dupa ce s-au rugat pentru vindecarea fiicei lor. Carissa si Mateo Hatfield au spus ca au observat ca unul dintre ochii fetitei, Paisley, nu se inchide atunci cand ea vorbeste sau cand rade.

Ea a fost dusa la Spitalul de Copii din Cincinnati din Liberty Township, unde a fost supusa examenelor medicale de RMN si a scanarii CT. Doctorii au diagnosticat-o cu o tumoare maligna pe creier. „Am fost atat de devastata sa aflu ca ingerasul meu in varsta de trei luni a primit sentinta la moarte”, a declarat Carissa pentru WKRC.

„Am fost ingrozit si socat sa aflu ca imi pierd copilul, am decis sa ma rog si iar sa ma rog la nesfarsit”, a spus Matthew Hatfield, tatal lui Paisley.  Hatfield a petrecut tot weekend-ul rugandu-se.

Luni, s-au intors la rezultatele unei biopsii efectuate pe micuta Paisley. „Imediat ce am intrat, doctorul a avut o privire confuza si mirata pe fata”, povesteste mama. Dintr-o data, chirurgul a spus: „Rugaciunile tale au functionat, pentru ca rezultatul biopsiei a iesit negativ, nu mai era nimic acolo”, a adaugat doctorul: „Nu am nici o explicatie, nu am mai vazut asa ceva in toata viata mea“.

Imediat spitalul a emis o declaratie: „Doctorii fetei au asteptat cel mai rau, din cauza unei tumori maligne, dar cand chirurgii au examinat locul unde tumoarea crescuse si era vizibila, nu a mai fost gasit nimic, ei au fost foarte fericiti pentru aceasta veste buna si au anuntat familia.”

„Este un adevarat miracol si o adevarata vindecare”, a spus Mateo, tatal fetei. „Multumim lui Dumnezeu ca a ascultat rugaciunile noastre si ne-a vindecat miraculoas fetita”, a spus el.

Lasă-ne un comentariu!