Reședința familiei Ceaușescu din Primăverii, după aproape 30 de ani

Într-o vreme de restriște, familia Ceaușescu trăia într-un lux orbitor, de care nu știa nimeni. Astăzi, la aproape 30 de ani

de la apusul dictatorului comunist, palatul său din Primăverii stă neatins. Haideți să vedem împreună, așadar, cum arată reședința familiei Ceaușescu din Primăverii!

Reședința familiei Ceaușescu din Primăverii – neatinsă de firul timpului
Imediat după asasinarea soților Ceaușescu, proprietățile lor au revenit statului. Vila din Primăverii a fost, în tot acest timp, conservată și transformată într-un muzeu, disponibil curioșilor.

Cu peste 80 de încăperi impunătoare, vila scoate la iveală traiul luxuriant al soților Ceaușescu, într-o vreme în care populația României era plină de lipsuri.

Casa este decorată cu mobilă scumpă, unicat, cu accesorii somptuoase, robinete suflate cu aur și tapet din mătase aleasă. Astea sunt doar câteva dintre „pretențiile” tovarășei Ceaușescu. În interiorul aceleiași case se regăsește, însă, chiar și o seră. Pentru că cei doi voiau să respire aer curat și să vadă verde tot restul anului, au dispus să fie introdusă o seră chiar în inima casei.