REGELE PĂCĂNELELOR

Regele păcănelelor, Mario Tapangea, a avut parte, la mare, de un weekend plin, în care a chefuit pe cinste cu prietenii.

Doar că finalul serii nu a fost pe măsura distracției inițiale. Și asta pentru că regele păcănelelor și-a scos tovarășa ”pe targă” din LOFT. CANCAN.RO, vă prezintă, în exclusivitate, detalii despre incidentul din care Mario a ieșit ca un erou.

Pe litoral, în weekendul care tocmai s-a încheiat, a fost distracție fără limite. În cluburile de lux din Mamaia a plouat cu șampanie.

Puștii de bani gata și afaceriștii cu greutate s-au întrecut în roabe, piramide, mai nou în genți-diplomat, și au petrecut la cel mai înalt nivel.

Seara a început bine, dar…
În evidență a ieșit și Mario, regele păcănelelor, dar și grupul său de prieteni.

Ei au început seara bine, dar au terminat-o într-un mod mai puțin plăcut.

Distracția a fost mare, iar petrecăreții au închinat pahar după pahar. Până în zorii zilei când… drumul spre casă nu mai era atât de simplu de găsit.

Una dintre “tovarășele” lui Mario a cam întrecut măsura, așa că, brusc, regele păcănelelor a lăsat totul deoparte pentru a-i sări în ajutor.

Alături de o prietenă a tinerei, Mario a avut grijă ca domnișoara, care nu se simțea prea în largul ei, să ajungă în perfectă stare acasă.

Cine este Mario
Mario Tapangea i-a călcat pe urme tatălui său, Ioan Tapangea, care are mai multe afaceri în domeniul jocurilor de noroc.

Mario administrează un club de poker din Constanţa care îi poartă numele: “Mario Poker Club”.

În afară de pariuri şi jocuri de noroc, Ioan Tapangea activează în domeniul extracţiei pietrei ornamentale şi a pietrei pentru construcţii şi mai deţine câteva saloane de înfrumuseţare şi baruri.

Lasă-ne un comentariu!