Reactia Andreei Balan dupa ce s-a aflat ca divorteaza! Ce a spus dupa plecarea sotului de acasa

In ultimele zile, despre mariajul Andreei Balan cu George Burcea, s-a spus ca ar fi intr-un impas, insa niciunul dintre cei doi nu a confirmat acest lucru.

Toate speculatiile au pornit de la o postare de pe retelele de socializare a cantaretei, iar George Burcea, fiind invitat intr-o emisiune TV, a afirmat ca nu doreste sa vorbeasca despre ce scrie sotia lui pe internet. Mai mult decat atat, el a dezvaluit ca nu ii citeste postarile Andreei Balan, insa a precizat ca formeaza in continuare un cuplu.

Din pacate pentru cei doi, paparazzi de la Cancan l-au urmarit pe George Burcea timp de mai multe zile, iar in ultimele nopti acesta n-ar fi dormit acasa, ci si-a petrecut noptile intr-un alt apartament, impreuna cu un amic de-al lui, precizeaza protv.ro.

Dupa intensificarea zvonurilor potrivit carora Andreea Balan si George Burcea ar urma sa divorteze, artista a postat pe Instagram mai multe story-uri in care se relaxa in propria locuinta alaturi de o prietena si de fetitele lor, dar si o fotografie cu un mesaj cu subinteles.

„Nu stii cat de puternic esti pana cand singura ta varianta este aceea de a fi puternic”, a scris Andreea Balan in dreptul unei fotografii.

Cu doar cateva zile inainte, mai exact chiar atunci cand toata presa a notat ca mariajul ei este pe cale de a se incheia, Andreea Balan mai postase un mesaj cel putin bizar: „Increderea in sine vine din interior, nu din laude si confirmari exterioare”.