Rapirea Alexandrei a fost filmata! Gheorghe Dinca a lovit-o si apoi a legat-o

Imaginile au surprins chiar momentul in care criminalul din Caracal a atacat-o pe adolescenta. Rapirea Alexandrei ar fi fost filmata de o camera de supraveghere. In imaginile surprinse, Gheorghe Dinca o loveste cu putere pe Alexandra atunci cand aceasta incearca sa scape.

Aceste probe au intrat in posesia anchetatorilor la aproape doua saptamani de la momentul rapirii fetei: “Se vede exact cum in spatele liceului a fost luata pe Alexandra, cum ea la un moment a incercat sa iasa din masina, cum o loveste cu pumnul in fata, iar apoi sta 20 de minute cu masina in parcare, unde o leaga fedeles si pleaca mai departe in centrul orasului”, a declarat un avocat, potrivit Antena3.

Alexandra Macesanu a fost tinuta prizoniera intr-o camera localizata in spatele “casei ororilor”, unde latimea este de 2,7 metri iar lungimea de 4 metri. Tanara a fost legata cu o curea de un pat cu schelet metalic, sudat, din fier beton.

Insa in pofida acestui lucru, Alexandra a reusit cumva sa se elibereze si sa ia telefonul lui Dinca de pe noptiera pentru a apela la 112. In acelasi loc se afla si cartea de vizita a unui inginer cadastrist, fata dandu-le politistilor informatii de pe aceasta.

Langa un mic perete se aflau un televizor mic si doua resouri improvizate iar camera era luminata doar de un bec, fiindca fereastra era zidita si nu patrundea deloc lumina.

Informatiile macabre iesite la iveala in dosarul crimelor din Caracal demonstreaza ca acesta are un profil psihologic al unui criminal monstruos. Martorii ororilor sale au vorit despre comportamentul si temperamentul acestuia si spun ca separarea de sotie a intervenit in urma violentelor. In plus, nu este exclus sa-si fi abuzat propria fiica.

In cadrul ultimelor audieri, Dinca nu a dat informatii concrete despre locul in care a ascuns trupurile victimelor sale, insa dupa scurt timp le-a spus anchetatorilor ca este obosit si vrea sa fie lasat in pace.

In plus, suspectul pare sa-i tina pe anchetatori departe de locul unde a ascuns trupul victimei Luiza, si spune ca nu-si mai aminteste unde s-a intamplat asta fiindca era intuneric afara.

“Era noapte, in fata mea o intindere mare de apa. Se vedeau luminile unui oras mare in departe, nu mai tin minte, Corabia sau Turnu Magurele, era intuneric bezna. Nu mai tin minte unde am facut stanga, unde am facut dreapta.

Am ocolit localitatile si am mers numai pe camp, de teama sa nu ma opreasca politia la vreun control in trafic. Nu ma mai intrebati, eu am recunosct fapta si nu ma mai obositi, ma stresati si ma plimbati atata vreme cat eu am recunoscut”, a spus Dinca, potrivit Antena3.

Lasă-ne un comentariu!