Raluca de la “Puterea Dragostei”

Raluca este una dintre cele mai populare concurente de la “Puterea Dragostei” si se afla in competitie inca de la inceputul emisiunii.

Desi este extrem de controversata ea si-a castigat de partea ei extrem de multi fani, care o apreciaza atat pentru atitudinea ei, cat si pentru fizicul pe care il are.

Raluca arata extrem de bine si reuseste sa isi mentina talia de vis pe care nu se sfieste sa o afiseze, publicand ocazional poze cu ea in ipostaze sexy.

Imaginea de mai jos de exemplu o surprinde imbracata doar in costum de baie, cu trupul aproape perfect la vedere.

Reactiile fanilor nu au intarziat sa apara:

  • “Cea mai frumoasa fata din lume”
  • “Te ador și te susțin din răsputeri”
  • “Cea mai frumoasă!!!❤❤”

  • “Ești superbă! 💕”

sunt doar cateva dintre comentariile lasate de fani.

View this post on Instagram

Dor de vara!

A post shared by 🍒♥️ Munte Raluca 🍒♥️ (@munteraluca) on

Puterea Dragostei, un adevarat experiment social

Intrebarea pe care o genereaza reality-ul si miza acestuia transforma formatul intr-un adevarat experiment social: este posibil sa se nasca iubirea adevarata intre oameni care nu se cunosc si care sunt nevoiti sa interactioneze doar cateva ore pe zi?

Cat de usor sau de dificil se pot descoperi afinitati sau, dimpotriva, disonante, intre persoane care nu stiu absolut nimic una despre cealalta?

Si cum se construieste increderea si se aprinde cel mai greu de definit sentiment: dragostea?

Toti cei care au implinit varsta de 18 ani si care au curajul sa traiasca o experienta unica a iubirii in fata camerelor se pot inscrie la casting accesand www.putereadragostei.ro

Lasă-ne un comentariu!