Prăjitură cu ciocolată rasă în 4 straturi – Biscuiți, brânză dulce de vaci, cremă de vanilie și frișcă

Ingrediente pentru primul strat

  • 250 g biscuiți populari măcinați
  • 50 g unt moale
  • 50 g zahăr pudră
  • aproximativ 100 ml lapte

Ingrediente pentru al doilea strat

  • 200 g brânză dulce de vaci
  • 100 g zahăr pudră
  • 200 ml frișcă
  • 1 plic de zahăr vanilat

Ingrediente pentru al treilea strat

  • 2 pachete de praf pentru cremă de vanilie
  • 500 ml lapte

Ingrediente pentru al patrulea strat

  • 200 ml frișcă
  • 50 g zahăr pudră

Ingredient pentru ornat: 50 g ciocolată rasă

Cum se prepară?

Frământă biscuiții măcinați împreună cu zahărul, untul și laptele, apoi pune totul într-o tavă (dacă nu este omogenă compoziția, mai adăugă puțin lapte). Bate frișca, apoi amestec-o cu brânza și cu zahărul, după care întinde-o peste blatul cu biscuiți.

Bate praful pentru cremă cu lapte timp de 3 minute cu ajutorul unui mixer, apoi pune crema peste stratul de frișcă cu brânză.

Bate frișca, amestecă cu zahărul, apoi pune-o peste crema de vanilie. Ornează cu ciocolată rasă.

Lasă-ne un comentariu!