Plouă 🙏 A început să plouă în Australia! Slavă Domnului

Au apărut primele fotografii de la o internaută cum un nor începe să picure peste focul care se extinde tot mai mult peste pământul Australian.

În țară și pretutindeni adevarații creștini se roagă pentru ca Bunul Dumnezeu să intervina și să opreasca aceasta nenorocire care a venit peste această țară. De aruncat cu pietre suntem experți, dar mai bine am pune genunchii jos si l-am ruga pe Creator să aibă mila și să dea ajutor pentru că oamenii sunt obositi și îndurerați și nu mai au putere.

Priviti primele poze facute de o internaută:

Plouă în Australia?
Pompierii australieni, care trudesc neobosit să țină focul sălbatic sub control, spun că cea mai bună speranță a țării împotriva dezastrului actual este ploile.

Personalul de pompieri poate lupta doar cu flăcările pe fronturile accesibile, în timp ce ploaia ajunge în locuri izolate.
Cu toate acestea, țara a intrat vara în decembrie, iar ploaia a fost scăzută de atunci.
Previzorii meteo avertizează că nu există nimic la orizont, cu mici semne de ploaie până la sfârșitul verii australiene din martie.

Până atunci, australienii vor trebui să facă față temperaturilor extrem de ridicate și secetei.

Oficialii meteo din Australia au ridicat recent alarma, deoarece temperaturile din anumite părți ale țării au fost unele dintre cele mai calde din lume.

Potrivit Australian Associated Press, capitala țării Canberra, situată într-unul dintre cele mai afectate state din Noua Țara Galilor de Sud, a văzut că mercurul a urcat la 44C sâmbătă după-amiază.

În Penrith spre nord-vest, temperaturile s-au majorat la 48,9 C, înregistrând un record vechi de 80 de ani și au făcut-o sâmbătă cea mai tare din lume.

Conform Jane Golding, managerul NSW în funcție de Biroul de Meteorologie din Australia, mai multe zone din sud-estul a văzut că temperaturile depășesc 40C.

Lasă-ne un comentariu!