Patroana unei cafenele i-a oferit şansa unui om al străzii să lucreze, iar ea îi oferea mâncare caldă. Ce s-a întâmplat după două săptămâni:

Cesia Abigail a fost mereu o persoană altruist, iar atunci când acest om al străzii a venit la ea să cerşească, aceasta i-a oferit un alt târg. Să lucreze în ziua respectivă în cafeneaua pe care o deţine, iar ea îi oferă mâncare caldă.

Acesta a acceptat imediat, iar totul a decurs fără probleme. Cesia a ajuns să cunoască pobestea lui Marcus, întrebându-l de ce cerşeşte şi nu caută un loc de muncă, acesta spunându-i că are cazier şi nimeni nu îl angajează.

Cesia nu ezitat şi l-a întrebat :
“Vrei să munceşti?”, iar el a răspuns afirmativ într-o secundă! Aşa că, după două săptămâni, Marcus încă lucrează acolo, duce gunoiul, face curat şi nu a lipsit sau întârziat măcar o dată!

Cu banii pe care îi primeşte, îşi cumpără mâncare şi încearcă să ajungă pe drumul cel bun!

Citeste si: Si-a uitat telefonul la o fata dupa ce a avut o aventura cu ea ! Cum s-a razbunat fata dupa ce a vazut mesajele din telefonul tipului in care o facea „vaca”:

Un tip și-a uitat telefonul mobil la o fata dupa ce a avut o aventura de o noapte cu ea. Tanara s-a uitat in telefonul lui si a vazut cateva mesaje urate despre ea. Cum s-a razbunat ea pe o retea de socializare, este ireal!

Tipa, in incercarea de a da de el, a inceput sa caute un numar de telefon al unui prieten de-al lui, insa a gasit cateva mesaje prin care el o facea „vaca” printre altele.

Dupa ce a citit toate acestea, Sarah a hotarat sa se razbune pe Mark. Avand contul de Facebook deschis pe telefonul lui, ea a postat un mesaj pentru toti prietenii lui, lucru ce a devenit senzatia internetului la scurt timp.

„Buna, sunt Sarah, tipa cu care ti-ai petrecut noaptea. Te-ai crezut destept sa te furisezi din casa pana sa ma trezesc eu, dar ti-ai uitat telefonul la mine in camera. Ma uitam prin telefonul tau sa vad cum pot sa dau de un prieten de-al tau, insa, am vazut mesajele in care ma faceai grasa. Daca iti vrei telefonul inapoi, vino la mine si ia-l.”

Dupa acest episod, tanarul si-a cerut scuze si i-a spus ca acele mesaje au fost scrise cand el era beat si se amuza pe seama ei cu un prieten. Tanarul nu a primit niciun raspuns de la ea chiar daca el i-a spus ca ii pare rau si ca nu a facut-o cu rea vointa.

Lasă-ne un comentariu!