OANA ROMAN ȘI MARIUS ELISEI LOCUIESC DIN NOU ÎMPREUNĂ? CE A RĂSPUNS VEDETA CÂND A FOST ÎNTREBATĂ

Oana Roman anunța în urmă cu câteva zile despărțirea de soțul ei, Marius Elisei, însă aspecificat că timpul va decide dacă va mai exista o împăcare între ei, sau vor păstra doar o relație de prietenie. Vedeta a mărturisit că lucrurile nu mai funcționeză bine între ei de ceva vreme, însă acum s-a decis că e mai bine să stea o perioadă separați.

„Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relația noastră capărinți trebuie să rămână impecabilă.

Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi știm caaceastă separare este unica soluție”, a spus Oana Roman.

Vedeta a lăsat loc de interpretări, când a fost întrebată de jurnaliști dacă soțul ei s-a întorsacasă. Aceasta nu a dat un răspuns concret: ”Prefer să nu vorbesc despre asta. Prefer să las timpul să le rezolve pe toate!”.

Oana Roman, înșelată?
Potrivit viva.ro, se pare că vedeta ar fi descoperit că soțul ei a încercat săaibă relații extraconjugale, printre altele

Marius corespondând timp de aproape un an cu o femeie din Italia perețeaua de socializare.

În ciuda infidelității lui Marius, fiica fostului premier n-ar fi chiar total decisă să se despartă de Marius Elisei, iar această separare nu pare să fie definitivă. Din câte se pare, Oana Roman i-a dat doar un ”avertisment” parteneruluiei.

”Sper să mă înțelegeți, dar nu vreau să mai comentez în niciun fel. Eu n-amvorbit despre divorț nicio secundă.

Vă rog să mă înțelegeți că nu vreau să comentez mai multe”, adeclarat Oana Roman, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.