O recunoști? Este tânăra care a scandalizat o Românie întreagă

De când a ajuns în Capitală, viața ei a fost ca un carusel! Prezența în platoul emisiunii „Acces Direct” a transformat-o în cea mai urmărită tânăra de pe micile ecrane.

Odată cu faima dobândită a venit, însă, la pachet, și disprețul tuturor. Cea mai recentă postare a acesteia din mediul online a făcut ca oamenii să se întrebe dacă chiar este ea în fotografie.

O recunoști? De la anonimă la vedetă

Veronica Stegaru, căci despre ea vorba, este cea mai criticată prezență de pe micile ecrane din ultima vreme. Chiar și așa, femeia și-a văzut de treabă și s-a bucurat de tot ce-i oferă celebritatea dobândită. Devenită peste noapte vedeta Antena 1, Vulpița a fost cooptată în diverse proiecte ale trustului.

Recent, pe contul ei de Instagram, a apărut o postare care anunța un nou proiect la care va lua parte. Însă, nu asta e partea șocantă, ci fotografia în care apare aceasta.

Vulpița e de nerecunoscut în noua fotografie, iar asta grație unui machiaj bine realizat, dar și – spun cârcotașii – a unor filtre de editare.

Reacțiile celor din online n-au întârziat să apară
Dată fiind schimbarea fizică prin care a trecut, internauții se arată consternați de modul în care arată acum Vulpița.

Aceștia sunt mirați de efectul unui machiaj profesionist, dar și a filtrelor de editare. „Wow, ce poate face machiajul!”, ”Vulpițo, ai descoperit Faceapp-ul?”, ori „Dovada ca machiajul poate schimba o persoana”, au fost doar câteva dintre reacțiile din mediul online.

View this post on Instagram

Pregatim ceva frumos pentru voi. ❤️ #accesdirect #șînoiputem

A post shared by Veronica vulpita (@veronica_vulpita_oficial) on