”Nu se poate suporta nici ea”

Andy are din nou păreri negative despre Roxana de la Puterea dragostei, fosta sa iubită

Povestea de dragoste dintre Andy și Roxana la Puterea dragostei, una care părea un scenariu de film american, avea să se termine însă urât! Iubirea care i-a unit cândva pe cei doi frumușei ai show-ului s-a transformat, cu trecerea timpului, în repulsie unul față de celălalt, drept dovadă că, până la violență nu a fost decât un pas.

Este de notorietate faptul că la reîntoarcerea în emisiune, Andy și Roxana s-au certat ca la ușa cortului, iar la un moment dat, situația a degenerat, ba chiar s-a ajuns și la bătaie. De altfel, Wowbiz.ro v-a prezentat în premieră că după ce a fost înjurat de mamă, bărbatul a scuipat-o pe fostă iubită și a lovit-o cu piciorul.

Andy o atacă dur pe Roxana de la Puterea dragostei! ”Este isterică”

Inițial, bărbatul a regretat gestul, dar, pe urmă, a pus totul pe seama firii instabile a fostei sale iubite. ”Are niște probleme, cred eu, de ordin psihic, chiar i-am spus și lui None lucrul acesta atunci când era în casă. Spun așa ceva, fiindcă mă bazez pe faptele ei. Ne lăsa cu gură căscata uneori prin felul ei de a fi! Îmi ziceam, Doamne, ce este cu fata asta!? Ar trebui să meargă la un control. Stările ei nu erau în regulă”, a comentat, în trecut, Andy!

Mai mult, acum, la o lună de la scandal, Andy o atacă dur pe Roxana de la Puterea dragostei! ”Nu se controlează, este irecuperabilă! Tot ce face în show este din nebunia ei. Din această cauză, a lăsat-o și Bogdan Mocanu, s-a săturat și omul, se lupta cu morile de vântă când era cu femeia asta. Este isterică, nu se poate suporta nici ea”, a conchis fostul concurent din emisiunea amoroasă!

Lasă-ne un comentariu!