Noua concurentă de la Puterea Dragostei

Înainte de a veni la Puterea Dragostei, Ana-Maria a fost iubita lui Andy. Fotografiile cu ei împreună îi înfățișează foarte fericiți.

Ana-Maria abia a intrat în casa Puterea Dragostei, dar Roxana nu a menajat-o deloc. Văzând că a început să vorbească cu Bogdan Mocanu, ea a ieșit la atac spunând despre blondină că este urâtă și încercând să facă orice pentru a nu o lăsa să interacționeze cu fostul ei iubit.

Roxana și Ana-Maria par să aibă gusturi asemănătoare la bărbați. Dacă acum noua concurentă a recunoscut că cel care i-a atras atenția este Bogdan Mocanu, cu un an în urmă ea a fost iubita lui Andy. Cei doi tineri făceau un cuplu superb, iar mărturie stau chiar fotografiile cu ei doi împreună, de pe vremea când formau un cuplu.

Roxana de la Puterea Dragostei a spus că vrea să plece din emisiune după ce a văzut-o pe Ana-Maria lângă Bogdan Mocanu

„Nu mai rezit în emisiunea asta. Mor de nervi. Nu pot să-l văd cum stă lângă o leșinată ca asta. Nu mai vreau să stau aici, vreau să plec acasă. Dacă m-am despărțit de el, nu mai am ce să caut aici”, a spus Roxana printre lacrimi.

„E dureros să stau lângă el și să îl văd și el să nu mă vadă. Dacă mă plăcea și mă iubea foarte mult, nu stătea lângă ea. Andy m-a pupat pe jumate de gură și Bogdan nu a văzut. E diferit. Eu până nu văd cu ochii mei, nu mă interesează”, a explicat ea. „Faceți ce vreți, du-te cu ea în camera roșie. Eu oricum nu o să mai stau mult aici. Nu stau eu să îi văd pe ăștia în fiecare zi. Nu mai suport să îi văd în fața mea. Nu mă interesează fata asta, dar nu suport să-l văd pe fostul meu iubit cum stă lângă alta. El nu m-a văzut pe mine cu altul niciodată, doar a auzit”, a continuat ea. „Nu mai stau aici, dacă mai stau încep să-i jignesc. Nu mă interesează dacă vrea ceva sau nu, eu nu vreau să-l văd lângă altă fată!”

Lasă-ne un comentariu!