Noi probe în cazul cri’melor din Caracal. Anunţul DIICOT

Noi probe în cazul cri’melor din Caracal. DIICOT anunță că în urma cercetărilor de la casa lui Gheorghe Dincă au fost ridicate mai multe probe ce urmează a fi analizate.

Ancheta continuă și în zilele următoare în casa, anexele, mașina și autoutilitara bărbatului.

„Astăzi, data de 04.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiștii specializați din cadrul Poliției Române delegați au continuat activitățile de cercetare în dosarul cauzei,

între care și cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe categorii de urme crim’inalistice, ce urmează a fi procesate”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, cercetarea și căutare în locuința, în dependințele, în autoturismul și în autoutilitara lui Gheorghe Dincă nu au fost finalizate.

Cercetările vor contina și în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta lui și a avocatului său.

„Menționăm că activitățile de cercetare și căutare care nu presupun prezența inculpatului sunt încă în desfășurare”, mai arată procurorii.

Anchetatorii au continuat şi duminică să caute dovezi şi probe la locuinţa lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de uci’derea

Alexandrei Măceşanu şi care ar fi afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, fata de 18 ani dispă’rută din luna aprilie.

De ar da Bunul Dumnezeu sa limpezeasca lucrurile acestea si sa se termine.

Lasă-ne un comentariu!