Mircea Badea, facut knock-out in cateva secunde de luptatorul K1 Tedi – VIDEO

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a fost facut knock-out intr-un meci demonstrativ de kick-boxing contra lui Teodor „Tedi“ Emi, celebrul motociclist care l-a batut si in trecut.

Mircea Badea a rezistat doar cateva secunde in meciul impotriva lui Teodor „Tedi“ Emi, motociclist si campion la K1 care l-a mai invins si in urma cu aproape cinci ani. Practic, prin acest meci realizatorul „In gura presei“ a dorit sa-si ia revansa, insa n-a fost sa fie. Reactia lui Mircea.

In startul meciului, vedeta Antenei 3 a primit o lovitura dura, care l-a facut KO, fiind nevoie de interventia medicilor. Dupa cateva zeci de secunde, Badea si-a revenit. Disputa a avut loc intr-un mall din Bucuresti, din cartierul Berceni, potrivit gsp.ro.

„Artele martiale inseamna multa munca, disciplina, respect, nu vorba multa si aroganta. Cred ca Mircea Badea a inteles lucrul asta dupa ce i-am acordat revansa“, a scris Teodor Constantin pe Facebook.

Tedi este campion K1 si s-a mai luptat cu Mircea in noiembrie 2014, dupa ce sportivul l-a provocat pe prezentatorul TV pe motiv ca l-a jignit in numeroase randuri. La fel ca acum, Tedi l-a invins. De asemenea, Tedi este multiplu campion national de Muay Thai.

Citeste si: Rugati-va pentru el:Dupa 7 ani, Mihai Nesu a renuntat la scaunul cu rotile

Sursa

Lasă-ne un comentariu!