Mihai Mitoșeru și Noemi, din nou împreună! Ipostazele neașteptate în care au fost surprinși cei doi acum

Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat în urmă cu aproape douăluni, însă aceștia au rămas în relații bune, apropiații sperând chiar la o împăcare între cei doi. După ce recent s-a speculat că fosta soție a prezentatorului tv are deja un iubit, alt detaliu din viața lor personal iese laiveală.

După ce s-a lămurit misterul bărbatului alături de care a fost surprinsă Noemi zileletrecute, acesta fiind cumnatul său, soțul surorii sale, tânăra și Mihai Mitoșeru au ieșit împreună în oraș.

Potrivit Spynews, Noemi a mers acasă la Mihai Mitoşeru pentru a-i duce haine patrupedului pe care cei doi îl au împreună. După ce s-au văzut, iar Noemi a petrecut în compania câinelui pecare îl iubește foarte mult, Mihai Mitoşeru și fosta soție au ieșit la un restaurant, und ear fi petrecut câteva zeci de minute.

Divorțul dintre Mihai Mitoșeru și soția lui, Noemi, după 13 ani de relație, a fost unul surprinzător, cu atât mai mult cu cât cei din jur așteptau vestea că își vor mări familia… Iată însă că, în loc deasta, fanii actorului au citit cu uimire anunțul despărțirii, pe contul său de socializare.

„Am avut bunul-simț să ascund elegant situația, dar a trecut prea mult timp și nu mai pot să fac pe prostul! După o relație de 13 ani, am hotărât ca săptămâna viitoare să mergem la notar șisă divorțăm! Nu ne mai înțelegeam, nu mai mergea, ne doream lucruri diferite (eu voiam familie și copii, ea intrase în criza femeii de 32 de ani și și-a pus silicoane), și de 3 luni a plecat la mama ei!

Știu că ne iubim (e greu să treacă după atâția ani), dar e mai bine așa! Îi mulțumesc pt. toate momentele frumoase pe care le-am trăit împreună (și au fost multe în 13 ani!) și vreau săfie fericită toată viața (chiar și fără mine), dar îmi doresc același lucru și pentru mine!, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.