Medicii au dezvăluit de ce a murit de fapt Cristina Țopescu

Medicii legiști de la Serviciul de Medicină Legală (SML) Ilfov auefectuat astăzi necropsia inimii Cristinei Țopescu. Rezultatele arată că inima jurnalistei era mai grasă de cât ar trebui în mod normal, iar asta ar fi condus la probleme cardiace care ar fi putut fi cauza unui infarct.

Medicii au dezvăluit de ce a murit defapt Cristina Țopescu

Potrivit libertatea.ro disecția inimii jurnalistei a durat mai bine dedouă ore și a confirmat ceea ce bănuiau mulți: Cristina Țopescu ar fi putut suferi de tulburări cardiace care au dus într-un final la infarct.

„Necropsia pe cord a evidențiat o inimă ceva mai grasă decât este normal săfie. Grăsimea depusă între mușchii inimii ar fi putut conduce la tulburări cardiace și chiar la producerea unui infarct miocardic. Aufost recoltate probe de laborator pentru examenul microscopic, care, sperăm, să

ne dea mai multe răspunsuri în ceea ceprivește cauza morții ei, despre care credem că a fost un infarct”, au explicat surse medicale pentru Libertatea.

Intervenția medico-legală afost filmată în întregime de autorități, fiind surprins chiar și momentul în care inima Cristinei Țopescu a fost pusă la loc în trupul acesteia. Apoi trupul neînsuflețit al jurnalistei afost dat familiei pentru a fi depus la capela Cimitirului Bellu, din București.

Acolo s-au adunat familia, foștii colegi șiprieteni ai Cristinei Țopescu, pentru a-și lua rămas bun de la cea care a fost una dintre cele mai bune jurnaliste din România.

Exact așa cum și-a dorit, Cristina Țopescu va fi incinerată joi, laCrematoriul Uman Vitan Bârzești.