Maria Ghiorghiu a văzut-o din nou pe Alexandra

Pe blogul ei personal, Maria Ghiorghiu a postat un mesaj prin care le povestește tuturor faptul că Alexandra Măceșanu este încă în viață.

Mai mult, celebra clarvăzătoare spune că este posibil ca adolescenta să fie mutată dintr-un loc în altul, după ce ieri a spus că adolescenta ar putea fi în străinătate.

Iată ce crede celebra clarvăzătoare a prevăzut și incendiul din Colectiv că i s-a întâmplat Alexandrei.

„În această după amiază,în timp ce scriam aici pe Blog, deși eram cu ochii pe monitor, văd undeva în dreapta mea o stradă pe care era staționată o mașină în care era un întuneric total.

Dar Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului, cu Puterea Sa, a voit că eu să văd cine era în acea mașină. Nu vedeam mașina pe dinafară,ci numai bancheta din spate a mașinii și era întuneric în mașină.

Văd bancheta din spate a mașinii care era destul de spațioasă,iar pe mijlocul banchetei din spate,stătea în șezut Alexandra,fetița dispărută.Era legată că de un trunchi de copac,atât de tare era legată de banchetă spate a mașinii .

În dreapta ei, văd un zdrahon de bărbat (îl văd din spate),are haine închise la culoare,este atletic și înalt de peste 1,80m (cred eu).Acest bărbat o legase pe Alexandra și căuta să o liniștească că să nu se zbată. Avea scoci maro pe corp,Alexandra.

Era înfășurată în scoci maro, ca un balot de paie.

Alexandra se zbătea ca să scape din legături,dar nu putea mișca decât capul.Gura îi era acoperită cu scoci maro.
Aud glas care spune așa: „Ca să nu se zbată, o legat-o conform planului ales !”

Chiar și-așa legată,Alexandra prin mișcările capului și cu privirea la cel de lângă ea, se vedea că vrea să-l înfrunte, ca să se elibereze.Dar din păcate,nu putea.

Cel care era lângă ea, era înalt și atletic, avea haine negre la culoare și laț în spate, posibil vreo salopetă neagră.
Unde s-ar ascunde adolescenta

Posibil Prieteni,ca pe timp de noapte să se încerce transferul Alexandrei dintr-un loc într-altul, cu o mașină mai altfel decât cele mici obisnuite, având în vedere spațiul larg de pe bancheta spate.

Dragii mei, orice-ar spune acest auto-intitulat criminal, eu vă spun că această fetiță trăiește. Unde anume o tot plimbă acești traficanți de carne vie, eu nu știu. Dar știu că fată trăiește și că e plimbată din loc în loc, atunci când aceștia simt că se apropie de ei pericolul de a fi descoperiți.

Cu siguranță,Bunul Dumnezeu și Măicuța Domnului ne vor descoperi nouă locul,iar prin ocrotirea Maicii Domnului, Alexandra va fi salvată” a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul său.

Lasă-ne un comentariu!