Maria Constantin, în costum de baie. Și-a etalat formele pe plajă

Interpreta de muzică populară Maria Constantin se află în vacanță. Vedeta s-a fotografiat la plajă, în costum de baie.

Cântăreața de muziă populară Maria Constantin are cu ce se lăuda din punct de vedere fizic. vedeta are o siluetă de vis și un trup cu forme extrem de atrăgătoare.

Aflată în vacanță, artista le-a făcut o surpriză prietenilor săi virtuali și a postat o fotografie în care apare în costum de baie.

Imaginea cu blonda îmbrăcată într-un costum de baie de culoare portocalie, din două piese, i-a cucerit pe internauți, care s-au întrecut în complimente la adresa solistei de muzică populară.

„Știam că ești foarte frumoasă, dar acum mi-ai confirmat pe deplin. Frumoasă este puțin spus”,

„Ești superbă”, „O frumusețe”, „Wow, ce domnișoară”, „Ce frumoasă și sexy ești”, „Superbă ca întotdeauna”, i-au transmis admiratorii din mediul online.

Maria Constantin este o cunoscută interpretă de muzică populară.

În plan personal, aceasta a fost căsătorită de două ori. Prima oară, Maria Constantin a fost măritată cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă, cu care și-a unit destinul în anul 2007.

Din mariajul celor doi a rezultat un băiat, Codrin. Ulterior, Maria Constantin s-a căsătorit cu omul de afaceri Marcel Toader, de care a divorțat în ianuarie 2018. În prezent, vedeta are o relație cu fostul fotbalist Dacian Varga.

Lasă-ne un comentariu!