„Mă numesc Magda şi sunt măritată de 7 ani. Pe soțul meu l-am cunoscut pe internet, am trecut prin multe, dar ne-am căsătorit foarte repede. Ce-am aflat acum despre el…”

Mă numesc Magda şi de şapte ani sunţ căsătorită. Pe soţul meu l-am cunoscut pe internet, ne-am îndrăgostit unul de altul şí, după un an, ne-am căsătorit. Am trecut prin multe împreună…

Acum am aflat că noaptea scrie mesaje unei foste prietene, mesaje de dragoste. Am făcut un scandal monstru, el nici o vorbă nu scos. De atunci nu vorbim unul cu altul. Nu ştiu ce să fac… Să divorţez de el? Dă-mi un sfat, te rog!

Dragă Magda, Depinde numai de tine dacă decizi să îl ierți sau nu. După cum spui, n-a scos o vorbă, prin urmare se simte vinovat.

Pe de altă parte, tu ce fel de relație vrei: cu un bărbat care să stea cu tine pentru că trebuie, sau cu unul care te iubește și te vrea din proprie inițiativă?

Din moment ce el își scrie mesaje de dragoste cu altcineva, înseamnă că pe aceea o dorește. Momentan. Ia să-l lași să se ducă după aceasta, să vezi că, până la urmă, se va plictisi și de ea.

Scandalul pe care l-ai făcut era mai mult pentru ca să-ți verși tu nervii și neputința, pentru că dragoste cu sila n-ai cum să obții.

E greu, e dureros, dar acesta este adevărul. Dacă vrei să-l mai câștigi vreodată lângă tine, dă-i drumul. Cu cât îl vei lăsa mai mult în voia lui, cu atât își poate da seama ce-a pierdut, și ai șanse să se întoarcă singur, cu coada-ntre picioare și extrem de spășit.

Cu cât vei fi mai cicălitoare și agresivă, cu atât își va dori din toată ființa să fie în altă parte decât cu tine. Dă dovadă de demnitate și îi vei câștiga respectul. Oricum el își dă seama că a greșit.

Lasă-ne un comentariu!