Luiza ar fi fost…

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei Macesanu, a prezentat un martor-cheie in cazul cri’melor de la Caracal.

Barbatul sustine ca in casa lui Dinca au avut loc numeroase or’gii, unde Luiza ar fi fost bat’jocorita si vinovati pentru disparitia fetelor sunt alte persoane, Gheorghe Dinca fiind doar un pion al unei intregi retele de trafic de min’ore.

“In Bold, langa fabrica de paine, domnul Tomel care se ocupa cu tuburi de oxigen, va rog sa il ridicati de acasa.

Va trebuie mandat, aveti mandatul, eu, viata mea. De ce sa il ridice? Pentru ca este capul retelei.

Cine e in spatele lui de il tine in brate? Tot in bold, un anume Bebe, e strungar, iar fata lui e angajata DIICOT sau CSAT. Deci luati-i pe astia doi.

Nu stiu cum o cheama, dar pe el sigur il stiu. Astea doua persoane sa fie ridicate“, a explicat martorul sub acoperire la Romania TV.

El mai spune ca in locuinta presupusului crim’inal aveau loc numeroase or’gii se’xuale, Casa Groazei fiind, de fapt, un bor’del.

“Acest Tomel a luat pe fata prima, pe Luiza, el personal a dus-o la 12 persoane de a facut dragoste cu ea.

A avut-o 12 persoane. Deci nu va mint. Iar o fata din data trecuta, care a fost alea 30, din 2012, ca persoana asta nu a facut-o de o saptamana doua, a mai tinut legatura cu ea.

O sa va dau datele concrete si probe reale“, a mai spus martorul.

Expertiza internationala a ramasitelor identificate la Caracal

Alexandru Cumpanasu, unchi al Alexandrei, spune ca va solicita o expertiza internationala a ramasitelor identificate la Caracal.

Unchiul Alexandrei, a declarat, vineri seara, ca ADN-ul din oasele gasite de la domiciliul lui Gheorghe Dinca si analizate de INML este al fetei. Ministrul Justitiei a anuntat familia.

Alexandra Macesanu avea 15 ani si a fost sech’estrata si vio’lata de Gheorghe Dinca, cel care si-a si recunoscut faptele.

Fata a fost uci’sa dupa ce a fost prinsa de Dinca sunand la 112. Autoritatile au fost incapabile sa gaseasca imobilul la timp.

In cele din urma, casa suspectului a fost gasita, dar politia a mai asteptat 3 ore pana sa intre, pentru ca era noapte.

Lasă-ne un comentariu!