Loredana Chivu, prinsă în flagrant! Barbie de România se sărută pasional cu un manelist celebru, în avion

Să vezi și să nu crezi! Loredana Chivu, ești urmărită peste tot! Focoasa blondină a fost surprinsă în timp ce se săruta pasional cu un manelist celebru, în avion. Oare despre cine este vorba?

Loredana Chivu este fără doar și poate una dintre cele mai sexy femei din România, fiind consacrată pentru formele ei apetisante cu care a reușit să facă furori de-a lungul anilor. Toți bărbații întorc capul după ea, blondina frângând sute de inimi.

Ei bine, nu oricine poate ajunge la nivelul cerințelor Loredanei sau..poate da? Barbie de România, ochii din umbră te pândesc peste tot. Păpușica noastră a fost surprinsă în timp ce se săruta pasional cu un manelist celebru.. cin’ să fie, cin’ să fie? Nimeni altul decât cunoscutul Nikolas Sax!

Chiar așa! Loredana Chivu și Nikolas Sax, „pupic” de zile mare în avion. Dar stați așa, că cei doi nu au vrut să fie văzuți de nimeni. Drept urmare, blondina a purtat o pereche mare de ochelari de soare. La fel și Nikolas, care a ales să-și pună și gluga în cap.

Dar ce să facem? Când ești vedetă, nu ai scăpare, nu? Oare să fi fost un simplu sărut sau între cei doi se naște o idilă de zile mari?

Loredana Chivu, din nou în depresie
Pe contul de Instagram, acolo unde este în permanenţă activă, bomba sexy a postat un mesaj prin care a reuşit să sperie pe toată lumea. Din textul scris de Loredana, reiese faptul că este în depresie, viaţa ei luând o întorsătură neaşteptată.

„Mi-e greu să recunosc că trec printr-o perioada foarte grea, în care am realizat că în tot ceea ce credeam eu, iubire, compasiune, sentimente reale și oameni buni, nu preamaiexistă.. ce dezamăgire! Toată viață am căutat și am oferit tot ce am avut mai bun din mine oamenilor din viața mea.. și mereu am ajuns să fiu profund dezamăgită! E greu să ai o inima bună în zilele noastre.. e cel mai mare defect al meu care mi-a adus doar suferință! Şi mă lupt cu mine să fiu altfel.. pentru că bunătatea mea mi-a adus doar nefericire! Şi nu mi-e rușine să recunosc! Ştiu că mulți vă bucurați de răul meu, dar nu mă interesează absolut nimeni și nu mă ajută cu nimic să mimez o fericire falsă! Am o Cruce grea de dus! Nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu și trec în continuare și va spun sigur că e oribil de greu! Îl am pe Dumnezeu, familia mea și atât! Nu mai cred în nimeni și nimic! Şi cel mai rău este că mi-am pierdut speranța! L.C”, a scris ea.