Jador de la „Puterea dragostei”

Jador și-a trimis mesaje cu o tânără. Ce au aflat fanii emisiunii despre concurent.

La doar câteva săptămâni după ce Jador a revenit în casa Puterea dragostei, o poveste scandaloasă a ieșit la iveală.

Potrivit unei conversații care a ajuns pe grupurile emisiunii, acesta ar avea o iubită în România, iar gândul său stă numai la femeia pe care a lăsat-o acasă.

Cei doi sunt extrem de afectuoși unul cu celălalt.

Bine, și eu, mi-e dor de tine. Nu mai suport să mă uit la TV și să le văd pe alea două lângă tine, Thalida și Simona”, i-a scris tânăra misterioasă, cu care Jador se pare că s-ar iubi. De altfel, aceasta îl alintă „iubirea mea” și nu îi este deloc teamă de faptul că s-ar putea afla de relație.

Viața mea, știi că fac asta doar de show. Și să îmi primesc banii. Și vorbesc frumos cu toții știi tu de ce. Să dau bine la TV, să mă voteze lumea, 1500 de Euro nu strică”, i-a mai scris Jador iubitei sale, care se pare că nu are deloc de gând să formeze un cuplu în casa dragostei.

Jador și Simona, la un pas să formeze un cuplu

După o relație de câteva săptămâni cu Simina, Jador a plecat din casă, apoi s-a întors, dornic să formeze un nou cuplu. Deși i-a făcut curte Simonei, Jador i-a spus că nu este pregătit să formeze un cuplu și a avut o tentativă de a o cunoște mai bine pe Thalida, noua concurentă.

Lasă-ne un comentariu!