Iubește banii la fel de mult ca tatăl său, Nelson Mondialu

“Lupul” Livian de la Puterea Dragostei are un standard de viață ridicat, impus de celebrul său tată, afaceristul clujean Nelson Mondialu’.

Tânărul concurent de la Puterea Dragostei, care, în prezent, se află în tatonări cu Bianca, câștigătoarea primului sezon al emisiunii fenomen difuzată de Kanal D, știe cât sunt de importanți banii în viață. Îi iubește și îi place să glumească adesea pe seama sumelor mari pe care le deține în buzunar.

Celebrul său tată, Nelson Mondialu’ a devenit legendar pentru extravaganțele sale în materie de bani și de avere. Și-a etalat adesea bijuteriile, jilțul de aur, blănurile și nu numai. Iar Livian, fiul său, este dovada vie că așchia nu sare departe de trunchi.

WOWbiz.ro a realizat un colaj video cu cele mai tari filmulețe în care Livian ia la mișto banii, pe ideea “rău cu rău, dar mai rău fără rău”.

“Banii aduc fericire, banii aduc sănătate… Adevarata problemă este parcursul nostru în câștigarea lor. Depinde ce compromisuri facem ca să îi câștigăm, pe cine rănim, pe cine supărăm sau pe cine dezamăgim. După părerea mea banul nu te schimbă, el te demască!

Livian de la Puterea Dragostei despre bani: “Banul nu te schimbă, el te demască!”

În momentul de față situația financiară nu stă pe primul loc din punctul meu de vedere, probabil asta se datorează Biancăi.. Prioritară e ea, prioritară e bogăția sufletului! Banii se pot face și pe parcurs, împreuna putem înflori pe toate direcțiile însă nu e de neglijat faptul ca banii întrețin – un adevăr dureros – iubirea in orice cuplu și îți oferă o libertate ce ajută în dezvoltarea unei relații.

Banii te ajută să înțelegi caracterul unui om, banul nu e ochiul răului… banul e ochiul adevărului!

Într-un final sunt importanți banii… vreau sa îmi răsfăț vulpea, să-i îngrijesc coada stufoasă și să nu se prindă de ea proverbul cu strugurii… nu trebuie să ajungă la ei fiindcă o să-i aduc eu cel mai dulce soi”, a declarat Livian în exclusivitate pentru WOWbiz.ro

Livian, concurent la Puterea Dragostei, cel care se străduiește să îi cucerească inima Biancăi, a vorbit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, despre relația pe care o are cu părinții lui, celebrul Nelson Mondialu și soția lui, Liana.

”Mr Livian”, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din Casa Puterea Dragostei, ne-a mărturisit că are o relația foarte frumoasă cu părinții lui și îi respectă foarte mult. Așa cum a declarat și el, Livian a moștenit latura sensibilă de la mama sa!

”Sincer să fiu, mama reprezintă latura mea sensibilă, cu toate acestea însă, ea a contribuit la tăria mea de caracter bine’nțeles cot la cot cu tata. Am avut norocul și înțelepciunea să îmbin caracterul și stilul celor doi și să iasă ceea ce reprezint eu în acest moment, putând să mă compar cu un topor, o parte ascuțiță și o parte dură. Astfel pot spune că am primit două educații, una de la școală și una de la stradă..Ea a fost mereu alături de mine chiar și când nu voiam s-o implic, ea mă simțea și încerca să afle ce problemă mă frământa. Atât mama, cât și tata au respectul meu pentru faptul că au avut încredere în mine!”, ne-a declarat, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, Livian!

Cum s-au cunoscut părinții lui Livian
Și dacă toată lumea știe cine este tatăl său celebru, ei bine, puțini știu ce mamă superbă are. Soția lui Nelson Mondialu, Liana, l-a cunoscut pe tatăl lui Livian pe vremea când era numai o puștoaică. Aceasta are 41 de ani, iar Livian este extrem de mândru de mama sa și are numeroase fotografii cu ea.

Iar povestea Lianei cu Nelson este una neobișnuită, explicată într-un interviu mai vechi chiar de Nelson Mondialu:

„În ’93, vândusem garsoniera în care locuisem cu fosta, iar cu o parte din bani îmi luasem Renault 25 V6, o maşină foarte şmecheră la vremea aia. Eram chiar tare! În cartier aveam obiceiul să stau la un bar, Coco Bar se numea, iar pe acolo trecea Liana cand venea de la școală! Mi-a sărit imediat in ochi, era foarte faină! Dar ea fugea de mine, eram plin de aur că-mi plăcea aurul, și spunea mereu: Uită-te, ăsta e omul cu aur! şi fugeau amândouă”, spune Nelson.

Numai că Liana era minoră, iar când au aflat părinţii ei cu cine s-a încurcat, l-au dat pe mâna poliţiei.

„Voiau să mă bage la corupere de minori, dar ea a spus că se omoară, că mă iubește și până la urmă am căzut la pace, de față cu ei, să nu ne mai vedem. Dar normal că ne vedeam pe ascuns! Până la urmă i-am făcut pașaport și ei, mă temeam să nu intru la pușcărie și s-o pierd. Am întrebat-o dacă vrea să fugă cu mine în Europa, ea mi-a zis că vine dacă promit să nu-mi bat joc de ea, eu i-am promis, iar într-o seara, pe la 11, când toți ai ei dormeau, a ieșit tiptil din casă și am fugit împreună în Ungaria.
Au fost probleme la graniță, că ea era minoră, dar m-am descurcat eu, chiar dacă nici bani nu prea mai aveam, că-i pierdusem pe toâi la jocuri electronice. Mașina o accidentasem grav, n-a mai rămas din ea, dar mi-am vândut geaca și aveam 100 de mărci. Așa am plecat noi în Ungaria, unde ne-am făcut o viață și am strâns bani frumoși!”, a mai povestit Nelson.

Lasă-ne un comentariu!