În sfârșit, împreună

Ana-Maria și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei s-au fotografiat împreună. Toți fanii așteptau vestea despre preferații lor.

Cu toate că nu au format un cuplu oficial în casa Puterea Dragostei, Ana-Maria Lintaru și Bogdan Mocanu au format una dintre cele mai iubite perechi din show-ul de la Kanal D.

Frumoasa blondină a declarat încă de la intrarea ei în emisiune că îl simpatizează, iar ei au încercat să se cunoască, în ciuda faptului că Roxana a făcut tot posibilul să se bage între ei.

Ana-Maria a fost eliminată de la Puterea Dragostei, fapt ce a stârnit revolta fanilor ei și ai cuplului.

Toată lumea aștepta cu sufletul la gură să vadă ce avea să se întâmple între ea și Bogdan Mocanu după marea finală a emisiunii Puterea Dragostei.

Ana-Maria si Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei, impreuna!

Ana-Maria a publicat pe pagina ei de Instagram o imagine în care apare alături de Bogdan Mocanu, iar fanii s-au bucurat nespus.

În sfârșit, după ce nu s-au mai văzut atâta timp dar și-au dus dorul unul altuia, cei doi concurenți au avut ocazia să petreacă timp împreună.

Nu se știe dacă Ana-Maria și Bogdan Mocanu formează încă un cuplu, dar cert este că ei păstrează legătura. Câștigătorul din casa băieților de la Puterea Dragostei chiar i-a recunoscut Andreei Mantea că, după eliminarea frumoasei blondine, a continuat să vorbească în fiecare zi cu ea prin mesaje.

Lasă-ne un comentariu!