În ce Paradis s-a recuperat Cătălin Botezatu după ce s-a salvat de cancer! ”Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă”

Cătălin Botezatu s-a refăcut după operația la colon tot în Turcia, la un hotel de cinci stele

În urmă cu mai bine de o lună și jumătate, Cătălin Botezatu a fost supus unei intervenții chirurgicale în Istanbul! Cunoscutului designer român i-a fost îndepărtată o tumoare de pe colon, intervenție care a durat nu mai puțin de cinci 5 ore și jumătate.

Din fericire, Bote a fost operat cu succes, iar starea lui este din ce în ce mai bună. Mai mult, celebrul creator de modă a declarat că este pregătit să se întoarcă la muncă și că va onora invitațiile pe care le-a primit pentru diverse evenimente.

Ce a spus Cătălin Botezatu după operație! ”Sunt un războinic și un învingător”
”Sunt OK, dar mă sperie durerile.

Abia m-am întors din Turcia. Am fost să îmi scoată capsele și bandajele și am fost supus și unor analize de sânge care au ieșit bine. Doctorii mi-au spus că totul decurge bine.

Având în vedere că au fost mai multe operații destul de complicate, recuperarea necesită mai mult timp și e mult mai drastică. Trebuie să se sudeze mușchii. Sunt un războinic și un învingător și cu siguranță o să trec cu bine peste această perioadă”, a spus Botezatu.

Cătălin Botezatu s-a recuperat după ce a învins cancerul la unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri din Istanbul
Totuși, pentru că situația lui a fost una critică, întrucât tumora era foarte rară și Cătălin a trecut printr-o intervenție foarte grea, recuperarea este una și mai grea.

Astfel că, dincolo de ”vizitele” permanente pe care este musai să le facă la medicii turci, ei bine, vedeta fashionului va trebui să aibă mare grijă la felul în care își gestionează emoțiile.

Poate tocmai de aceea, el a luat decizia să plece din țară pentru a sta liniștit. Reporterii WOWbiz.ro au aflat în premieră că designerul Cătălin Botezatu s-a recuperat după ce a învins cancerul timp de câteva zile tot în Turcia,

la un hotel de cinci stele de superfiță, amenajat într-un palat otoman, care datează din secolul al XIX-lea, care pune la dispoziție o piscină infinită cu vedere la Bosfor. Citește materialul integral pe kfetele.ro

 

Lasă-ne un comentariu!