Imagini uluitoare cu una dintre gropile din curtea lui Gheorghe Dinca.

Descoperire macabra! Ce se afla sub placile de beton din gradina crimi’nalului din Caracal: ‘Ce grozavii’

Liviu Chesoiu, psiholog crimi’nalist, a avut o prima reactie dupa ce oase au fost gasite intr-o padure din apropierea casei lui Gheorghe Dinca!

Psihologul criminalist sustine ca trebuie sa dam credit acestor informatii. Acesta a dezvaluit faptul ca Gheorghe Dinca, crimi’nalul din Caracal, a acceptat sa discute doar cu un anumit politist si ca, de cele mai multe ori, fie a mintit la audieri, fie s-a enervat si a decis sa nu mai vorbeasca, in repetate randuri.

‘Ne-a indicat unde a aruncat telefonul penultimei victi’me. In acea padurice ar fi oasele penultimei victime (Luiza Melencu). Se pare ca nu este singura, acum se sparg placile de beton, sa vedem ce buncar si ce grozavii mai gasim acolo.

Mai mult, in zona se afla un buncar subteran cu usi foarte mari  care nu pot fi mutate, o usa are peste 10 tone, suntem siguri ca sub acesete betoane sunt cai care duc catre acel buncar.’

Trebuie sa vedem daca mai sunt si alte ADN-uri si alte victime. Este posibil sa gasim si alte victime, fiindca vorbim despre un pradator.

Masina era amenajata in asa fel si se pare ca totul era premeditat. S-ar putea sa aflam niste grozavii’, a mai declarat psihologul criminalist Liviu Chesnoiu pentru Antena 3.

In curtea sa a fost gasit foarete multe probe care s-au dus la analiza la INML. Asteptam raportul.

Lasă-ne un comentariu!