Îl recunoști? Acum 17 ani se fotografia cu Teo Trandafir și nu îl cunoștea nimeni. S-A SCHIMBAT TOTAL! Acum e ditamai VEDETA

Putini sunt cei care il mai recunosc pe baiatul din imagine. Cu siguranță că la momentul în care a fost făcută fotografia nu se gândea de loc că va ajunge atât de departe. Imaginea afost postată chiar de colega sa, Teo Trandafir, pe contul personal de Instagram. Da, este vorba despre Bursucu!

Pe atunci, Bursucu era un tânăr dansator, dar și un fan înfocat alcunoscutei prezentatoare TV și nu își imagina că într-o zi, va lucra împreună cu cea pe care o admira atât de mult.

Viața lui Adrian Cristea, cunoscut și ca Bursucu s-a schimbat radical în momentul în care a participat la emisiunea Dansez pentru tine, în calitate de coregraf. Acesta s-a îndrăgostit de televiziune șiacum soarta l-a adus împreună cu Teo Trandafir, al cărei admirator era încă din tinerețe. Acum însă, Bursucu nu mai este doar un simplu fan al vedetei, devenind chiar colegul ei de emisiune. Cei doi prezintă emisiunea Teo Show, difuzată de Kanal D.

Bursucu este acum un cunoscut prezentator tv și are o familie fericită. Acesta este de ceva vreme împreună cu Andreea alături de care are și o fetiță, iar nașa este nimenialta decât Teo Trandafir, colega lui de emisiune.

În copilarie, Bursucul, voia să fie fotbalist
Deși dorința lui cea mai mare în copilarie era să devină fotbalist, Adrian Cristea a ajuns un coregaf foarte apreciat și un cunoscut om deteleviziune.

Pasiunea pentru lumea spectacolului și-a descoperit-o de la o vârstă foarte fragedă. Atunci când s-a înscris în grupul Meloritm, care funcționa la Palatul Copiilor din București. La doar 7ani, Bursucu a început să cocheteze cu televiziunea. Trupa a fost cooptată într-o serie de apariții în emisiuni, dar și în concertele de la Sala Palatului.

La vârsta de 12 ani s-a înscris la o scoala de dans. După doar patru luni de lecții și repetiții, a ajuns să facă performanță. A participat la concursuri și a castigat medalie dupamedalie.

Show-ul „Dansez pentru tine” i-au făcut cunoscute în întreaga țară calitățile de dansator și coregraf. În această perioadă, Adrian Cristea și-a adjudecat și porecla „Bursucu’”. „Asa ma strigau, cusimpatie, colegii, prietenii, chiar si oamenii din public”, povesteste vedeta

Din ianuarie 2015, Bursucu a intrat în echipa Kanal D, pentru a-i da replica lui Teo Trandafir. Acesta prezintă una dintre cele mai apreciate emisiuni de divertisment din Romania – „Teo Show”. „În prima zide emisie nici nu auzeam în cască, din cauza emoțiilor. Mă aflam alături de Teo, un profesionist desăvârșit. Îmi doream să fiu la înaltimea așteptărilor!”