Îl mai știi pe „Nea Popa” din La Bloc? Ce face acum și cum arată după ce a fost hărțuit de recuperatori? A găsit o soluție să scape de datoriile uriașe:

neapopa

Dupa o perioada in care s-a luptat cu lipsa banilor, Tudorel Filimon a revenit la teatru si joaca intr-o piesa regizata de Catalin Crisan!

In urma cu doi ani, lumea teatrului a fost ingrozita de problemele cu care se confrunta Tudorel Filimon! Actorul care a facut istorie cu rolul lui “Nea Popa”, din serialul “La Bloc”, a fost nevoit sa plece din casa pe care o detinea in cartierul bucurestean Andronache, pentru ca nu a mai avut bani sa isi plateasca o datorie de 30.000 de euro!

Bancile l-au pasuit o perioada, insa nu la nesfarsit, astfel ca vedeta a ajuns in strada, fara ca nimeni sa mai auda de ea o perioada! Haitut de toata lumea, actorul s-a retras, initial din lumina reflectoarelor, insa “manevra” aceasta l-a lasat sarac lipit! Astfel ca, disperat, “Nea Popa” a apelat la cunostintele din teatru si acceptat orice rolisor! Doar, doar sa faca un banut!

Surse din preajma actorului sustin ca, dupa o perioada critica, acum, cat de cat, Filimon, in varsta de 63 de ani, si-a mai revenit! “Nea Popa” se descurca sa traiasca decent, iar persoana care i-a intins o mana de ajutor a fost Catalin Crisan! Acesta i-a oferit un rol extrem de important si bine platit in piesa “Cabina actorilor”, regizata chiar de el, si, incet, incet, barbatului i-a revenit zambetul pe buze!
In semn de recunostinta, Tudorel Filimon a fost prezent, marti seara, la Sala Palatului, la concertul aniversar al lui Catalin Crisan, si a interpretat o sceneta alaturi de cantaretul-regizor, foarte bine primita de public.

“Actorul este fericit acum! Viata lui s-a mai linistit! De aceea, vrea sa se revanseze fata de cei care au fost alaturi de el, iar una dintre persoane este Catalin Crisan. Drept dovada, acum doua zile, actorul a a fost alaturi de artist intr-un moment important din viata acestuia, la spectacolul in care a sarbatorit 30 de ani de cariera! A urcat pe scena si, in stilul sau, a realizat un moment unic”, au dezvaluit apropiatii lui “Nea Popa”.