I-A ÎNNEBUNIT PE BĂRBAȚI

Andreea Bănică se numără printre cele mai frumoase cântărețe de la noi și, deși, a avut două sarcini, ea și-a recăpătat de fiecare dată trupul de zeiță.

Artista i-a înnebunit pe bărbați după ce a făcut publică o fotografie în care are un decolteu amețitor și nu poartă sutien la ținuta pe care o are. Mai mult, ea i-a răspuns imediat unui fan care i-a spus că s-a photoshopat.

Andreea Bănică i-a înnebunit pe bărbați cu un decolteu amețitor

Cântăreața Andreea Bănică filmează zilele acestea clipul unei noi piese, iar în urmă cu câteva ore, a făcut publică o poză realizată pe platourile de filmare, dezvăluind astfel una dintre ținutele pe care le poartă în videoclip.

După cum puteți observa în imaginea de mai jos, artista are un sacou lung, care are un decolteu adânc la care nu și-a pus sutien… Atenția tuturor nu a fost îndreptată doar spre “bijuteriile” sale, ci și la acel tatuaj semipermanent.

Întrebată indirect dacă fotografia a fost photoshopată, Andreea Bănică l-a invitat pe internaut să vină la concertele sale ca să o vadă live. “Ești exact că acum 15 ani.. fata din play 👨‍🦱🐰🐰🐰🐰🐰”, “Bagi boală în bărbați cu frumusețea ta 🤕😷😳😳❤️💯”, “Ești IREAL de frumoasă, Andreea, ca de obicei. Sper că poza nu este photoshopată. Sper ca în curând să te văd concertând în Timișoara.

Te Pupic, ciao!!!”, “Tatuajul este permanent? Ești cea mai frumoasă vedetă de la noi din țară😘😘😘⚘⚘⚘”, “Wow, ești adorabilă, firavă, frumoasă, sexy, tot ce vrei mai bun!!! ❤️❤️❤️😘 Și o mămică de nota 10” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea vedetei.

Lasă-ne un comentariu!