Horoscop anual capricorn

Este, fără îndoială, anul Capricornului și spunem asta deoarece planetele grele din astrologie, Saturn (guvernatorul lor), Pluton și Jupiter, vor tranzita această zodie întreg anul 2020. Va fi un an care-și va lăsa amprenta asupra personalității nativilor și asupra modului în care comunică și se integrează în societate.

Dacă vor fi conștiincioși, vor reuși să atragă în viața lor ceea ce-și doresc și să-și atingă cele mai înalte obiective, atât personale, cât și profesionale.

Horoscop anual 2020 Capricorn – Dragoste: E anul în care ți-ai putea construi o familie Fie că ești sau nu într-o relație de lungă durată, 2020 te-ar putea surprinde pe plan personal. E anul în care ți-ai putea construi o familie, ai putea face nuntă sau ai putea deveni părinte. E un an grozav din punct de vedere personal, așa că bucură-te de tot ceea ce ți se întâmplă pentru că meriți din plin.

Horoscop anual 2020 Capricorn – Carieră: O pauză binemeritată Sigur că vei munci și anul acesta, însă astrele îți oferă ceva ce nu ți-au mai oferit până acum. O pauză binemeritată de la agitație, de la haos. Lucrurile vor merge mult mai bine ca până acum, o să muncești mai puțin, dar mai eficient, iar echilibrul dintre viața personală și cea profesională chiar se va simți.

Horoscop anual 2020 Capricorn – Bani: Nici mulți, nici puțini. E timpul să economisești E anul tău, anul în care trebuie să înveți din greșelile trecutului și să te concentrezi pe viitor. E anul în care dacă vei face economii, rezultatele acestora se vor simți și te vor propulsa pe mai departe, fără prea mult efort. E timpul să îți reanalizezi viața de adult și să iei cele mai înțelepte decizii.

Horoscop anual 2020 Capricorn – Sănătate: Investește în tine! Da, merită să investești în tine. Orice mică problemă de sănătate cere a fi rezolvată în 2020. Ai nevoie să treci peste frici, să treci la acțiune. Doar așa o să beneficiezi de toată energia pozitivă a astrelor. O să treci printr-o transformare din punct de vedere fizic, iar toate schimbările sunt spre bine!

Horoscop anual 2020 Capricorn. Previziuni generale pentru Capricorni în 2020 Ai tot ce ți-ai putea dori sau vei obține tot ce ți-ai putea dori. Visează cu ochii deschiși pentru că astrele îți vor îndeplini toate visurile. E un an grozav pentru tine, un an pe care o să-l ții minte toată viața, mai ales din punct de vedere personal, al familiei!