Gigi Becali a făcut show la petrecerea de cununie a fiicei sale

Gigi Becali a făcut show la petrecerea de cununie a fiicei sale, Teodora. Așa cum ne-a obișnuit, latifundiarul din Pipera a fost toată seara în centru atenței.

A purtat o ținută all black și… cu mâinile prinse la spate, patronul FBCS a dansat cât l-au ținut picioarele pe ritmuri machedonești.

Deși nunta tradițională durează o săptămână, începe de miercuri și se sfârșește abia luni, Gigi Becali a început joi și abia de mâine începe adevărata distracție. Fiica latifundiarului ne arată că îl moștenește pe tatăl său când vine vorba despre distracție.

Așa că, Teodora nu a stat de-o parte și, în timp ce tatăl său dansa în mijlocul ringului, ea ”a luat hora-nainte”. Cu buchetul în mână și cu un zâmbet larg, Teodora a radiat de fericire.

Cât costă nunta fiicei lui Gigi Becali

Petrecerea de cununie, la care Gigi Becali a făcut show, s-a ținut într-un hotel de lux din capitală. Nikolaos Papadopoulos a întreținut atmosfera.

Marele eveniment la care sunt așteptații nu mai puțin de 700 de invitați, potrivit telekomsport.ro., va avea loc în weekend-ul acesta. Zvonurile spun că Gigi Becali nu s-a uitat la bani și suma la care s-a ajuns ar fi de 500.000 de euro.

Lasă-ne un comentariu!