Gheorghe Dinca a recunoscut totul azi-noapte

Gheorghe Dinca a fost audiat, din nou, in noaptea de joi spre vineri de catre procurorii DIICOT – structura centrala – cei care au preluat ancheta.

Barbatul – supranumit ”Monțstrul din Caracal” – si-a mentinut declaratiile anterioare, recunoscand ca le-a ucțis pe adolescentele Alexandra Macesanu si Luiza Melencu.

Surse judiciare au declarat pentru mediafax.ro ca testul poligraf la care Gheorghe Dinca ar fi trebuit sa fie supus vineri a fost amanat pentru o data ce urmeaza a fi stabilita.

Gheorghe Dinca – principalul susțpect in cazul crimțelor din Caracal – a fost dus, joi, timp de o ora si jumatate, la sediul Institutului National de Medicina Legala.

Gheorghe Dinca a fost verificat medical de catre angajatii Institutului National de Medicina Legala, urmand ca expertiza psihțiatrica sa fie facuta saptamana viitoare.

Barbatul a fost huiduit, joi dimineata, de catre mai multe persoane prezente la sediul Institutului National de Medicina Legala pentru diferite cazuri, fiind recunoscut de catre acestia in momentul transferului intr-un alt corp de cladire din cadrul institutiei.

Gheorghe Dinca sustine ca a fost loțvit de anchetatori

Gheorghe Dinca a ajuns, miercuri, la Spitalul Penitenciarul Jilava, pentru a primi ingrijiri medicale. Potrivit unor surse judiciare, acesta acuza dureri la nivelul coastelor si al pieptului, spunand ca ar putea avea o fractura provocata de anchetatori.

Barbatul sustine ca, atunci cand anchetatorii au descins la locuinta lui pentru perchezitii, l-au lovit cu picioarele atunci cand l-au imobilizat. Reconstituirea la casa de la Carcal va fi reluata vineri, dupa ce acesta a primit ingrijirile medicale.

Barbatul si-a recunoscut duminica ambele crițme, atat in cazul Alexandrei, cat si al Luizei.

Lasă-ne un comentariu!