George Burcea

Coșmarul continuă pentru Andreea Bălan, după ce soțul ei, George Burcea, a fost prins drogat la volan cu câteva zile în urmă. Acum a ieșit totul la iveală și se pare că actorul a ieșit pozitiv la testul pe care i l-au făcut polițiștii, afându-se sub influența cocainei.

George Burcea prins drogat la volan. I-a fost deschis dosar penal

De mai multe zile Andreea Bălan și George Burcea trec printr-o situație foarte grea. Au apărut numeroase zvonuri conform cărora ei sunt în pragul divorțului. Atât Andreea cât și soțul ei le-au confirmat oarecum prin postările dubioase pe care le-au făcut în zilele precedente pe rețelele de socializare.

Acum un nou scandal stă să izbucnească după ce George Burcea a fost prins drogat la volan. Totul s-a petrecut pe data de 21 februarie.Potrivit surselor Click!, pe 21 februarie, la ora 10.00, acesta conducea un Mitsubishi și a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor, din localitatea ilfoveană Voluntari, la doar câteva străzi distanță de locuința sa.

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, au declarat surse apropiate celor doi.

Culmea este că George Burcea nu ar fi fost oprit întâmplător de un filtru, ci a fost filat mai multă vreme. Autoritățile cunoașteau faptul că el este consumator de mai mult timp.  Acum actorul s-a ales cu dosar penal, iar autoritățile așteaptă buletinul toxicologic de la medicii legiști,pentru a afla concentrația de cocaină pe care o avea în organism, dar și cum substanța i-a putut influența capacitatea de a conduce un autoturism pe drumurile publice.

”Dosarul va ajunge pe masa procurorului și apoi va fi trimis în judecată. Potrivit Codului Penal, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la un an, de obicei cu suspendare”, au explicat sursele Click!.

Între timp lucrurile par a fi tot mai dificile între Andreea Bălan și Burcea, având în vedere că ieri, el a postat un mesaj foarte dur pe Instagram și mulți au considerat că îi este destinat soției sale: „VEZI-ȚI DE ROLUL TĂU”.