Femeia n-a făcut o zi de puşcărie

În timp ce Gheorghe Dincă este arestat, fără a exista vreo probă că le-a uc’is pe cele două fete dispărute, o individă care şi-a topit băieţelul în oala de ciorbă umblă slobodă, cu ajutorul magistraţilor.

Tunde Otvoş şi Antonio Zaccagna Tunde Otvoş şi noul său iubit Tunde Otvoş şi Antonio Zaccagna Tunde Otvoş şi noul său iubit

Tunde Otvoş, individa care a scăpat fără o zi de puşcărie, deşi a pro’fanat cadavrul propriului copil, a luat viaţa de la capăt, în Germania.

Departe de ţara natală, unde şi-a fiert în oala de ciorbă băieţelul de patru ani, Tunde şi-a găsit un nou partener şi mărturiseşte că este în culmea fericirii, fiindcă actualul iubit i-a acceptat fetiţa din relaţia anterioară şi îşi doreşte să-l facă şi pe el tătic.

Cazul lui Tunde Otvoş este de-a dreptul halucinant, în condiţiile în care femeia a recunoscut că şi-a fiert propriul copil în oala cu sodă caustică şi nu a fost niciodată acuzată de prof’anare, fiind salvată de la puşcărie de procurori şi de judecători.

Fostul concubin al lui Tunde, italianul Antonio Zaccagna, autor al cri’mei înfiorătoare, a fost condamnat la 14 ani de puşcărie dar, în mod bizar, procurorii nu i-au pus sub acuzare pe complicii care l-au ajutat pe crim’inal să transforme cadavrul micuţului în supă.

Astfel, mama care şi-a fiert propriul copil în oala cu sodă caustică (Tunde Otvoş – n.r.), sora şi fratele acesteia, care au recunoscut că au participat la prof’anarea cadavrului, au scăpat fără o zi de puşcărie, fiind ajutaţi să scape de condamnare chiar de cei plătiţi să aplice legea.

Lasă-ne un comentariu!