Dumnezeu este cel mai bun Doctor: spune doctorul Ben Carson

SUA – Ben Carson, unul dintre cei mai cunoscuti neurochirurgi din lume, a spus ca in timpul carierei sale.

Dumnezeu l-a condus si ajutat sa faca interventii chirurgicale destul de grele. „Pot sa spun ca Dumnezeu este cel mai bun chirurg”, a spus el.

In prezent, Carson este Secretarul Dezvoltarii Urbane a Statelor Unite, dar atunci cand el isi exercita profesia de chirurg, el a salvat si salveaza vietile la foarte multi copii cu situatii de sanatate foarte complicate.

Faimosul doctor a pionierat proceduri care nu au fost niciodata realizate cu succes si dar o mare parte l-au ajutat la patrunderea in noul domeniu al neurostiintei.

Intr-un interviu acordat programului Pure Talk, Carson a spus ca Dumnezeu l-a surprins si si-a schimbat gandirea. „Am descoperit foarte devreme in cariera mea ca Dumnezeu era cel mai bun Doctor si neurochirurg”, a spus el.

Intr-un interviu, Carson a povestit cazul miraculos al unui copil care a avut o tumoare neoperabila a creierului.

Doctorul isi aminteste ca parintii copilului aveau „mare credinta in Dumnezeu” si credeau ca Dumnezeu il va vindeca, dar doctorul nu avea incredere in faptul ca operatia ar putea avea succes. „Ei au avut o mare credinta si au spus:”

Domnul ne-a trimis aici.” Dar din pacate trebuia sa le spun ca nu se poate face nimic in acest caz.

In programul Pure Talk, Carson a spus ca Dumnezeu l-a surprins si i-a schimbat gandirea.

„Am descoperit foarte devreme in cariera mea ca Dumnezeu era cel mai bun neurochirurg”, a spus el.

Dupa multa insistenta din partea parintilor, Carson a ajuns sa opereze pe copil, eliminand cat mai multa tumoare posibil.

Mai tarziu, el a vorbit cu parintii si a regretat ca nu a putut sa ia totul de acolo. Acest lucru insemna ca riscul de deces este iminent.

Parintii nu si-au pierdut speranta, s-au rugat si au crezut ca Dumnezeu le va vindeca fiul. Aceasta credinta neclintita la surprins sim ai mult pe Carson.

„Nu am vazut niciodata oameni cu astfel de credinta, sperand ca copilul se va recupera, in ciuda tuturor lucrurilor”, spune neurochirurgul.

In mod miraculos, starea copilul a inceput sa se imbunatateasca. Dupa mai multe teste, Carson a vazut ca tumora copilului nu mai era legata de tulpina creierului, se dezlipise.

El a decis sa faca o alta operatie si, spre surprinderea lui, a reusit sa inlature complet tumoarea si sa salveze viata copilului.

„A parasit spitalul, a crescut si astazi el este un slujitor al lui Dumnezeu”, dezvaluie Carson despre baiatul operat.

Aceasta vindecare miraculoasa a fost atat de uimitoare incat un oncolog, care nu era religios, l-a cautat si a facut o descoperire care l-a impresionat:

„N-am crezut niciodata in Dumnezeu, dar acum am sa cred”.

Privind inapoi, Carson crede ca acest moment a fost lectie minunata, pentru ca este considerat foarte capabil.

Ca doctor, a facut multe multe operatii dificile cu succes, insa vindecarea neasteptata a copilului a aratat ca Dumnezeu il conduce si lucreaza minunat”.

Lasă-ne un comentariu!