Dorian Popa a spus adevărul despre presupusa relație cu Oana Zăvoranu

Dorian Popa adecis să lămurească situația după ce s-a scris în presă că între el și Oana Zăvăranu ar exista ceva. Acest zvon circulă de câteva zile bune, iar acum artistul a decis să pună piciorul în prag și să spună tot adevărul despre el și Oana.

Dorian Popa a spus adevărul despre presupusa relație cuOana Zăvoranu
Dorian a infirmat presupa relație cu Oana Zăvoranu și a ținut să menționeze că legătura dintre ei este strict profesională. El s-a arătat ușor deranjat de aceste zvonuri, mai ales că are o relație fericită cuiubita lui și nu își dorește să intre în niciun scandal.

„Am tot văzut că circulă o veste conform căreia eu şi Oana Zăvoranu am forma un cuplu şi mă simt dator să infirm acest lucru. Eu şi Oana suntem doar colegi de platou în serialul “Sacrificiul”. Este adevărat că înnoul sezon al serialului, “Alegerea”, rolurile noastre se intersectează mai mult decât până acum şi este posibil ca pozele făcute pe platourile de filmare să inducă în eroare.

Dorian Popa a declarat că are o relație care dureazp de mai bine de 7ani de zile și nu îți dorește sub niciun chip sp amestece viața personală cu cea profesională.

Eu am o relaţie ce durează de mai bine de 7 ani de zile, iar Oana şi cumine nu avem nicio altă relaţie în afară de cea de colegialitate. Mai mult de atât, profesionalismul pe care l-am deprins de la doamna Ruxandra Ion, ne impune să nu amestecăm munca cu viaţa personală.

Aş dori ca viaţa mea personală să fie respectată. Aşa cum mi-am obişnuit deja fanii şiprietenii, dacă voi avea ceva de anunţat o voi face eu, personal”, a declarat Dorian Popa, potrivit spynews.ro