Doi romani au dat lovitura cu un restaurant in Paris. Localul lor a fost inclus de Vogue printre cele mai bune din capitala Frantei

Un clujean si un bucurestean s-au asociat si au deschis un resturant in zona buna a Parisului, iar rezultatul a fost pe masura. Ibrik Kitchen, localul detinut de cei doi romani, a fost inclus recent de revista Vogue in topul celor mai bune resturante ale momentului din capitala Frantei.

Cei doi chefi romani au fost remarcati si de cotidianul Le Figaro si de celebra revista Vogue, care a inclus resturantul lor printre primele cinci cele mai bune din Paris, noteaza blogul De Corina, care ii prezinta pe Ovidiu Malisevschi si Bogdan Alexandrescu

Ovidiu Malisevschi a studiat la celebra scoala Le Cordon Bleu, apoi a facut un stagiu cu Frederic Simonin si a lucrat in restaurantul La Dame de Pic, ce apartine Chef Anne-Sophie Pic, a patra femeie-Chef care a castigat 3 stele Michelin cu restaurantul Maison Pi, castigand si Best Female Chef – The World’s 50 Best Restaurants 2011. In Romania, Ovidiu a participat, in trecere, la emisiunea „Chefi la Cutite”.

Bogdan Alexandrescu (a.k.a. Dexter) recunoscut pentru mustatile ce ii aduc un omagiu lui Dali, pasionat de zona de food style, finalist in primul sezon “Masterchef”, a studiat la l’Ecole Pratique des Hautes Etudes du Gout din Paris.

Lasă-ne un comentariu!